Alen o vječanju i reakciji djece: 'Jesu li sretni? Ne'

0
Alen Vitasović (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Alen Vitasović (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Alen Vitasović iznenadio je hrvatsku javnost fotografijama s vjenčanja, ali dosad nije službeno potvrdio je li to bilo u svrhu glazbenog spota ili je po drugi put rekao sudbonosno 'da'. Za Story.hr ekskluzivno je progovorio o supruzi.

'To nije bilo vjenčanje. Bila je ceremonija. Vjenčanje je parada kiča. Eleonora i ja i kumovi. Potpisali smo u općini papire, otišli smo na večeru i na spavanje. Mi smo to potpisali incognito. Supruga i ja smo razgovarali da to objavimo. Ali prvo smo htjeli na miru obaviti to. Da smo rekli da ćemo se vjenčati 1. kolovoza, što i jesmo, onda bi tamo bilo svega. Odradili smo to, onda smo objavili. Zašto je vama tako važno je li se Alen Vitasović vjenčao', rekao je Alen, donosi Story.hr.

 

'Prva me osvojila jer je bila zločesta i mrzila je da se bavim glazbom. Htjela je supruga, a ja sam joj htio dokazati da sam suprug. I volio sam je. Žao mi je što sam se rastavio. Ova me nije osvojila ničim posebnim koliko me osvojila ljubavlju. Voli me, ništa joj nije teško napraviti za mene koji sam već u nekim godinama. Kada god nešto tražim, ona to napravi. Shvaća to što jesam i ne miješa mi se u glazbu, podržava me, kada sam bio bolestan vozila me na nastupe', piše Story.

Story ga je pitao jesu li njegova djeca, Ivan i Mija, sretni zbog tate i vjenčanja. 'Ne', kratko je rekao za Story.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa