mučna priča s puljštine

Tri godine napadao partnericu pred djetetom. Ali tu nije kraj

0

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela. Muškarca se sumnjiči da je počinio kaznena djela nasilje u obitelji, povreda djetetovih prava, prijetnja, narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Policijski službenici utvrdili su kako je osumnjičeni posljednje tri godine verbalno i fizički napadao svoju 44-godišnju partnericu, često i u prisutnosti njenog maloljetnog djeteta te joj je prijetio nasiljem u slučaju da ga prijavi policiji.

Policijski službenici također su utvrdili kako je muškarac tijekom noći i jutra 7. na 8. kolovoza pokušao provaliti u stan u kojem je boravio s 44-godišnjakinjom, a kada to nije uspio, angažirao je ključara da promijeni bravu, a pritom ga je obmanuo, rekavši mu da je izgubio ključ.

 

Prilikom pretrage stana u kojem osumnjičeni boravi u Puli, policijski službenici pronašli su automatsku pušku Thompson Submachine Gun s 48 komada metaka. Budući da je riječ o oružju čije posjedovanje je zabranjeno, policija je počinitelju oduzela oružje.

Također je prilikom pretrage pronađena i vrećica s 22.6 grama marihuane te je 36-godišnjaku naplaćena kazna zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Zbog sumnje da je počinio pet kaznenih djela, policijski službenici priveli su osumnjičenog 9. kolovoza u jutarnjim satima u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA