POREČ

Posljednja ovogodišnja smjena Dječjeg ljetnog kampa

0

Danas je startala četvrta i posljednja smjena Dječjeg ljetnog kampa u Poreču. Kao i prethodnih smjena ovoga ljeta, na dvije lokacije - Gradskom kupalištu i igraonici hotela Pinia, prvi je dan nove smjene počeo prozivkom i podjelom majica s znakom kampa, a obično prođe u znaku upoznavanja i odabira imena grupa. Nekima je ovo potpuno novo iskustvo, neki su nastavili iz prethodne smjene, ali jedno je sigurno, zabava se nastavlja. U četvrtoj smjeni u obje lokacije boravi oko 140 djece, podijeljene u tri dobne skupine, od predškolskog uzrasta, pa dok god im je zanimljivo, što je načelno do sedmog razreda osnovne škole. S djecom rade stručni voditelji/ce i asistenati/ce, po dvoje na svaku skupinu djece.

 

Treća je smjena u subotu završena uz podjelu diploma, zajedničko nadmetanje na poligonu, ples i druženje, a tijekom svog boravka polaznici su proveli puno veselih dogodovština, zanimljivih radionica, škole plivanja i svakodnevnog odlaska na more, sportskih i kreativnih aktivnosti, te izleta do Ski lifta, u Dino Park i Istralandiju. Ostalo je jako puno lijepih dojmova, uspomena i želje za ponovnim druženjem. 

Podsjetimo, Dječji ljetni kamp i ove se godine organizira u suradnji Grada Poreča i Društva „Naša djeca“ Poreč te uz veliku podršku tvrtke Valamar Riviera, a održava se istovremeno na dvije lokacije. U ukupno četiri smjene upisano je gotovo 550 djece, koja na organiziran, kvalitetan i zabavan način provode dio ljetnih praznika. Istovremeno je i to velika pomoć brojnim roditeljima, od kojih veliki dio radi upravo u turizmu. Grad Poreč i ove godine sufinancira boravak za djecu sa svojeg područja, dok u potpunosti financira boravak za djecu u socijalnoj potrebi.

Aktivnosti Dječjeg ljetnog kampa mogu se pratiti svakodnevno na Facebook stranici  Društvo „Naša djeca“ Poreč.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA