Tražiš posao?

Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Takko fashion Croatia d.o.o. traži osobe koje će, zajedno s njima, profesionalno, otvoreno i angažirano doprinjeti uspjehu kompanije. Za svoju poslovnicu u Puli traže Prodavač (m/ž). Osoba je zadužena za komunikaciju s kupcima (smart service), aktivnu prodaju, označavanje i slaganje robe, pripremne poslove, održavanje urednosti poslovnice i ostale trgovačke poslove. Osoba mora imati SSS, poželjno trgovačkog smjera, poželjna je barem jedna godina radnog iskustva, samostalnost u radu i poznavanje engleskog jezika. Takko nudi radni odnos na puno radno vrijeme, ugodno radno okruženje, slobodan dan tjedno, stimulativna primanja te mjesečne bonuse. Ako želite biti dio njihovog tima prijaviti se možete do 12. kolovoza.

Tvrtka Viking Invest za poslovanje i promet nekretninama sa sjedištem u Rijeci specijalizirana za izgradnju i prodaju ekskluzivnih stanova i zemljišta u potrazi je za Tehnički predstavnik na projektima/Voditelj gradnje (m/ž). Traže pedantnu, komunikativnu i snalažljivu osobu koja bi se bavila samostalnom izradom građevinskih obračuna izvedenih radova, podrškom i nadzorom u svim tehničkim i komercijalnim poslovima. Osoba bi trebala voditi mjerenja, crtanja te računske prikaze građevinskih usluga i građevinske dokumentacije. Bavila bi se obračunom, kontrolom i usklađivanjem izvedenih radova, nadozorom, koordinacijom gradilišta i svim ostalim zadacima navedenim u oglasu. Nude poticajna primanja u skladu s postignutim rezultatima, ugovor na određeno uz mogućnost samostalnog zaposlenja i napredovanja, poslovni mobitel i računalo te rad u firmi s dugogodišnjim iskustvom u visokogradnji. Na oglas se možete prijaviti do 12. kolovoza.

Cromaris d.d. posluje u sustavu Adris grupe i šesta su kompanija u svijetu u uzgoju orade i brancina te jedna od vodećih proizvođada u premium segmentu svjetskog tržišta mediteranske ribe. Traže novog člana tima na poziciji Radnik na uzgoju ribe (m/ž). Mjesto rada je Lamjana (Ugljan) i Budava (Istra). Radni zadaci su hranidba ribe po uputama nadređenih te uz samostalnu procjenu, sudjelovanje u zapasu ribe i izlovima, nasadu mlađi, izmjenama mreža, sudjelovanje u popratnim tehnološkim radovima, svakodnevna kontrola stanja na terenu, te svi drugi zadaci navedeni u samom oglasu. Cromaris nudi postupno uvođenje u posao i mogućnost napredovanja, konkurentna primanja te uz ugovorenu mjesečnu plaću i niz garantiranih pogodnosti definiranih kolektivnim ugovorm Cromarisa (mjesečni dodatak plaći za uvjete rada, mjesečni dodatak plaći za radni učinak, dodatno uvećana satnica za prekovremeni, noćni rad, rad nedjeljom i blagdanima, plaćeni prijevoz, organiziran topli obrok, sezonski bonus, božićnica, uskrsnica, regres, dar za dijete, jubilarna nagrada te plaćeni dopust. Ukoliko vas zanima ova radna pozicija, prijavite se na oglas do 8. kolovoza.

Alca Zagreb je jedan od najvećih distributera robe široke potrošnje i najveći B2B logističar u Hrvatskoj. Zapošljavaju na radnoj poziciji Prodajni predstavnik u HoReCa kanalu za mirisni program (m/ž). Mjesto rada je Primorsko-goranska i Istarska županija, a radni zadaci bi bili: full service usluga kupcima, redovni obilasci postojećih kupaca te stvaranje dugoročnih odnosa, pronalazak novih kupaca, vođenje brige o naplati potraživanja, unapređivanje prodaje, suradnja s ostalim odjelima u kompaniji. Od osobe se očekuju razvijene komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine, otvorenost za rad s različitim članovima tima, sposobnost određivanja prioriteta, rješavanje problema te izražena proaktivnost u radu.
Na ovu radnu poziciju možete se prijaviti do 5. kolovoza.

BIFIX d.o.o. iz Buja (Istra), osnovan je 1973. godine za proizvodnju proizvoda za građevinarstvo. Zahvaljujući vlastitom I&R, počeli su s proizvodnjom aditiva i bojila za plastiku (Masterbatch-a) koja i danas čini okosnicu poslovanja i razvoja društva. Traže Mlađi voditelj prodaje/Junior sales manager (m/ž). Osoba na toj poziciji bi bila u redovnoj komunikaciji s postojećim kupcima, ažurno bi vodila aktivne i pronalazila nove kupce, obrađivala bi upite, vodila brigu o rokovima isporuke/otpreme/naplate. Dodatne radne zadatke provjerite u samom oglasu. Traže osobu s minimalno 2 godine radnog iskustva u prodaji, vrlo dobrim poznavanjem stranog jezika (njemački/talijanski), te izraženim komunikacijskim, organizacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi rad na određeno uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno, redovne i stimulativne prihode, isplatu 13. plaće, naknadu za prijevoz i topli obrok, božićnicu, mogućnost napredovanja i razvoja. Na oglas se možete prijaviti do 4.kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa