Pula: Održana Završna konferencija projekta City_SEC

0
Projekt City_SEC doživio je završnu konferenciju
Projekt City_SEC doživio je završnu konferenciju

U utorak, 23. travnja u Centru za istraživanje materijala Istarske županije – METRIS održana je Završna konferencija projekta City_SEC – Regional development and energy agencies supporting muniCIpaliTY_SEC to jointly become active energy actors in Europe (Regionalne razvojne i energetske agencije kao podrška gradovima/općinama u zajedničkom nastojanju da postanu aktivni energetski subjekti u Europi).

Rezultate projekta, među kojima je najznačajniji izrada Akcijskih planova energetski održivog razvoja gradova uključenih u City_SEC – Buzeta, Pule, Poreča, Rovinja i Labina, u ime Istarske razvojne agencije predstavila je voditeljica projekta Sanja Kantaruti. Konkretne mjere i aktivnosti zacrtane u vlastitim Akcijskim planovima predstavili su gradonačelnik Grada Buzeta, Valter Flego, gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić te Gordana Lalić i Ugo Musizza, autori Akcijskog plana Grada Poreča.

Akcijski planovi jedan su od glavnih rezultata City_SEC projekta, a izrađeni su na kraju projekta od strane samih gradova te uz podršku IDA-e. Naime, kroz provedbu aktivnosti projekta, sustavno i planski ojačani su ljudski resursi uključenih gradova te su isti svojim kapacitetima izradili predmetne zahtjevne dokumente, koje će redovito revidirati sukladno tekućim aktivnostima i ostvarenim rezultatima.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA