Sezonski ili za stalno, pronađi posao po svojoj mjeri već danas!

0
Ilustracija (foto: Roberto Matković)
Ilustracija (foto: Roberto Matković)

Kaufland zapošljava Sezonske radnike u prodaji (m/ž) za rad u Istri. Posao uključuje zaprimanje i pripremanje robe za prodaju, osiguravanje kontinuirane dostupnosti asortimana na odjelu, rad na blagajni učinkovito i točno i slično. Nude atraktivna primanja i benefite, osiguran smještaj na moru i prijevoz na posao u mjestu rada, plaćen trošak prijevoza od mjesta stanovanja do poslovnice na obali i povratak, plaćene troškove za odlazak kući 2 puta mjesečno. Potrebno je imati minimalno srednju stručnu spremu, a prijaviti se možeš do 7. srpnja.

Pridružite se sjajnom timu procjenitelja na poziciji Procjenitelj šteta imovine i PAT-a (m/ž) u Croatia osiguranju, kompaniji koja je vodeći osiguravatelj na domaćem tržištu te ambiciozan regionalni lider s više od 130 godina tradicije, a od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Traže osobu za rad u Puli, a potrebno je imati  VSS/VŠS građevinarskog smjera te barem jednu godinu radnog iskustva. Odlične pogodnosti provjeri u oglasu, a svoj životopis im možeš poslati do 10. srpnja.

ManpowerGroup Hrvatska za svoje klijente traži veći broj djelatnika na poziciji Operater u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž), a moguće je raditi i od doma. Potrebno je poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu (B1, B2) te dobre komunikacijske vještine. Ukoliko si zainteresiran za navedeno radno mjesto, a zadovoljavaš uvjete natječaja, prijavi se slanjem svog životopisa na hrvatskom jeziku najkasnije do 7. srpnja.

 

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Domarom (m/ž). Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, pošalji im svoj životopis do 5. srpnja.

Želiš li raditi u stabilnoj i snažnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek si htio biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Priključi se Sparu na poziciji Voditelj hipermarketa (m/ž) u Puli. Potrebna je SSS, VŠS/bacc., VSS/mag.struke/struč.spec. ekonomskog ili sličnog smjera te višegodišnje radno iskustvo u trgovini i u poslovima vezanim uz maloprodaju. Što sve posao uključuje provjeri u oglasu koji ostaje aktivan do 5. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa