Tražite posao? Evo koje vam se mogućnosti nude!

0
Ilustracija (foto: Ivica Galović/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Ivica Galović/PIXSELL)

Germania sport, jedna od vodećih sportskih kladionica u Hrvatskoj, zapošljava više Trgovaca-operatera (m/ž). Opis posla uključuje prodaju listića sportske kladionice i isplatu dobitaka, uredno vođenje blagajne te održavanje reda i čistoće na uplatnom mjestu. Zauzvrat nude plaću od 4.750 kuna, rad u ugodnoj i poticajnoj radnoj atmosferi te rad na neodređeno. Ako im se želišiš pridružiti, javi se na oglas do 27. svibnja.

Oni su Foodie daily restaurants, koncept različitih svjetskih kuhinja, nastao u želji da na jednom mjestu udovolje svačijem nepcu i gastronomskim željama. Za restorane u Puli (Max City) traže nove članove tima na poziciji: Djelatnik u restoranu (m/ž). Što možeš očekivati? Dva slobodna dana tjedno tokom cijele godine, osnovnu plaću od 4.600 do 5.000 kuna, dodatak na plaću u iznosu od 750 kuna od 1.5. do 31.8., topli obrok za 7,5 kuna, bonuse na plaću i rad u stabilnoj kompaniji. Oglas ostaje aktivan do 28. svibnja.

Leggiero, grupa od preko 250 mladih i opuštenih, ali ambicioznih entuzijasta željnih rasta i napredovanja, traži pojačanje na poziciji: Konobar (m/ž). Prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet, a prednost pri zapošljavanju imaju proaktivne osobe izraženih komunikacijskih i intrapersonalnih vještina. Nude ti konkurentna primanja i dodatne stimulacije na plaću, popust za zaposlenike u brandovima grupacije, mogućnost brzog razvoja i napredovanja, buddy program, edukacije, dobru ekipu... i još mnogo toga. Stoga, javi im se čim prije!

 

Misija Maistre, vodeće hotelijerske kompanije u Hrvatskoj, je definirati standarde izvrsnosti kroz diferenciranu ponudu, stvarati inspirativno radno okruženje i mijenjati lokalne zajednice na bolje. Ključnu ulogu u realizaciji te vizije imaju njihovi zaposlenici. Trenutno tragaju za Rukovoditeljem nabave (m/ž), kojem spremno nude atraktivna primanja, benefite i bonuse, mogućnost profesionalnog razvoja i usavršavanja, stalan posao i redovite sistematske preglede. Na oglas se možeš prijaviti do 2. lipnja.

U Gulliver travel tim dobrodošli su iskusni profesionalci koji traže nove izazove u karijeri kao i oni koji tek započinju svoj poslovni put. Pripadaš nekoj od tih skupina? Sjajno! Do 22. svibnja prijavi se na natječaj za radno mjesto Djelatnik na poslovima rezervacije izleta (m/ž) i postani dijelom njihovog tima. Nude mogućnost rada od kuće, motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu, razvoj i edukacije te izazovno i dinamično radno okruženje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa