Lavovi uspješno nastupili na turniru u Slunju

0
Lavovi nastupili na turniru u Slunju
Lavovi nastupili na turniru u Slunju

Na Memorijalnom kickboxing kupu "Josip Jović" u Slunju je 13. travnja sudjelovalo 172 natjecatelja iz 19 hrvatskih klubova.

Među njima je vrlo uspješno nastupilo u point fightingu (semi contactu) i light contactu jedanaest natjecatelja kickboxing klubova "Lav" iz Pule i Medulina koji su osvojili dvadeset medalja i to devet zlatnih, devet srebrnih i dvije brončane. Ana Alaber je proglašena najboljom natjecateljicom u disciplini light contact. U ukupnom poretku Kickboxing klub "Lav" je zauzeo prvo mjesto kao najbolji klub turnira.

Ana Alaber osvojila je prvo mjesto u kategoriji light contact juniorke i point fighting juniorke do 55 kg, drugo mjesto u kategoriji point fighting juniorke do 60 kg te point fighting seniorke do 60 kg.

Boris Neverly u kategoriji point fighting juniori do 57 kg i light contact juniori do 63 kg osvojio je prvo mjesto, a Fanika Hlubocki u kategorijama point fighting starije kadetkinje do 50 kg prvo mjesto, a istoj u kategoriji do 55 kg, drugo mjesto.  

Raul Maretić – Ramos u kategoriji point fighting mlađi kadeti do 37 kg osvojio je prvo mjesto, a u istoj do 32 kg, drugo mjesto.

Teide Ušić u kategoriji point fighting starije kadetkinje do 60 kg, osvojila je prvo mjesto, a u kategoriji point fighting juniorke do 60 kg, treće mjesto.

Haris Hadžipašić osvojio je drugo mjesto u kategoriji point fighting juniori i drugo u kategoriji light contact juniori do 74 kg.

Leonarda Banović u kategoriji point fighting juniorke do 50 kg, drugo mjesto, a Moris Trbulin u kategoriji point fighting dječaci do 32 kg, drugo mjesto.

Loren Domba, point fighting mlađi kadeti do 37 kg, osvojio je treće mjesto. Bez medalje su ostali medulinski Lavovi Matej Kaštigar i Leonardo Savić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa