Elena Puh Belci povodom Dana Grada Pule

Vijećnica objasnila zašto se Pula jedina nije predstavila video uratkom

0
Elena Puh Belci
Elena Puh Belci

Elena Puh Belci, vijećnica IDS-a u Gradskom vijeću Pule, čestitala je danas putem Facebooka svojim sugrađanima Dan grada Pule. Čestitala je i svim ovogodišnjim laureatima na zasluženim priznanjima i nagradama uz riječi: "Zadužili ste naš grad, koji Vam se danas, na simboličan način, želi zahvaliti! Hvala za sve što ste učinili za Pulu!", a onda je dala zanimljiv osvrt sa Svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Pule u INK-u.

"Svi istarski gradovi, pa tako i Pula, imaju dugu tradiciju da se na svečanim sjednicama predstave, često kratkim video snimkama na kojima se prezentiraju ključni pomaci, veliki realizirani projekti, kao i dobivena priznanja, koji su obilježili prethodnu godinu. Prilika je to da se ugledni uzvanici bolje upoznaju s našim gradom, a ujedno da se svim Puležanima 'polože računi' za sve što je učinjeno i što nije", napisala je predsjednica Kluba vijećnika IDS-a u Gradskom vijeću Pule, te nastavila:

"To se danas nažalost NIJE dogodilo. Nismo imali priliku pogledati video uradak iz jednostavnog razloga jer Gradonačelnik nije imao ništa za snimiti i prikazati! Ništa realizirano, a i ono sto se učinilo rezultat je rada prethodne vlasti, a to se nije moglo prikazati. 

I kao potvrda neučinkovite gradske uprave danas stiže i loša vijest, Odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje energetske obnove kulturne baštine. Grad Pula na ovom EU natječaju nije prošla jer nije dostavila traženu dokumentaciju?! I zato sa razlogom konkretno mogu reci da što se razvoja tiče, za Pulu je to sigurno izgubljena godina!

I da, bolno je to gledati, Pula to nije zasluzila. Ja ću kao vijećnica uvijek biti konstruktivna i dobronamjerna. Za mene … samo Pula na prvom mjestu! Forza Pola!", napisala je Elena Puh Belci. 

U samo tri sata njezin post pregledan je više od 1500 puta. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa