Tražiš bolji posao? Pronađi ga uz MojPosao!

0
Ilustracija (foto: Marko Lukunić/Večernji list/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Marko Lukunić/Večernji list/PIXSELL)

JGL zapošljava na poziciji Analitičar razvojne analitike i stabilnosti (m/ž). Radno iskustvo u analitičkom laboratoriju, iskustvo u tekućinskoj kromatografiji, i/ili na praćenju stabilnosti proizvoda biti će prednost. Nude rad u analitičkom laboratoriju koji nije rutinski – traže ljude koji će željeti staviti rezultat analize u kontekst kvalitete proizvoda, koji žele praktičnu primjenu teorijskog znanja iz analitičke i organske kemije. Ako te zanima rad u najvećoj hrvatskoj farmaceutskoj kompaniji u domaćem vlasništvu koja posluje na 60 svjetskih tržišta i nudi vrhunsku kvalitetu proizvoda te je nositelj certifikata Top 5 poslodavac u Hrvatskoj, prepoznatoj po uspješnim procesima upravljanja ljudskim potencijalima - prijavi se do 27. siječnja.

SERENGETI traži .NET Developera (m/ž) za rad od kuće. Njihovi programeri rade na različitim projektima za strane i domaće klijente, od rješenja za automatizaciju za logističku industriju do razvoja složenih financijskih proizvoda ili rada na državnim aplikacijama. Njihovi trenutni projekti odnose se na redizajn i poboljšanje naprednih financijskih sustava te na okvire za obradu i upravljanje dokumentima. Potrebno je minimalno 2 godine iskustva u radu na C# .NET jeziku te iskustvo s mikroservisnom arhitekturom. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, svoj CV im možeš poslati najkasnije do 21. siječnja.

PRODUCTIVE je u potrazi za Customer Support Specialistom (m/ž) na engleskom jeziku. Ako želiš raditi u dinamičnom timu i podržati raznoliku i opuštenu bazu kupaca, možda je ovo posao za tebe! Općenito govoreći, ovo nije tipična uloga pozivnog centra/korisničke podrške za koju misliš da jest. Kupci traže pomoć u svojim svakodnevnim poslovnim izazovima, često pitajući kako se nositi s različitim slučajevima korištenja uz pomoć Productivea. Vaša će uloga biti učinkovito upravljati ovim upitima, ali i pohvalama i povremenim (nažalost) pritužbama kroz različite (uglavnom pisane) komunikacijske kanale: e-mailove i live chatove. Tvoja će se misija vrtjeti oko tri glavna cilja: korisnička podrška, stvaranje materijala za obuku korisnika i testiranje novih značajki i prijavljivanje problema našem proizvodnom timu. Na ovaj oglas, prijaviti se možeš do 31. siječnja.

 

Trenutno 2.550 poslovnica, preko 20.000 zaposlenih u devet europskih zemalja su brojke koje TEDi čine liderom na području maloprodaje neprehrambenim proizvodima. Sada im se možeš pridružiti na poziciji Interni revizor za poslovne procese u prodaji / poslovnicama (m/ž). Ako s veseljem obavljaš odgovorne zadatke, posjeduješ iskustvo na sličnim poslovima, tvoje jake strane su analitičnost i preciznost, proaktivnan si i u potrazi za izazovom, onda je ovo prava prilika za tebe! Potrebna je SSS, VŠS ili VSS ekonomskog ili srodnog smjera, prednost trgovinsko poslovanje i odlično poznavanje njemačkog te poželjno poznavanje i slovenskog jezika. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, on je aktivan do 28. siječnja.

Diverto štiti klijente od sigurnosnih prijetnji koje mogu uzrokovati krađu povjerljivih informacija, financijske gubitke i reputacijsku štetu. Pružaju usluge i razvijaju produkte i rješenja kako bi njihovi korisnici dosegli željenu razinu sigurnosti, a jedan su od vodećih pružatelja usluga s područja informacijske sigurnosti za tvrtke, institucije i ostale organizacije. Zbog povećanog obujma posla te kako bi njihov tim uspješno obavljao svoje zadatke zapošljavaju više izvršitelja na radno mjesto SOC analitičar (m/ž). Sve uvjete kao i pogodnosti provjeri u oglasu najkasnije do 28. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa