U Baratu održan humanitarni malonogometni turnir

0
Ćoćo team Pazin i Mladi Tinjan
Ćoćo team Pazin i Mladi Tinjan

Proteklog vikenda, na mjesnom igralištu u Baratu u općini Kanfanar održan je novogodišnji humanitarni turnir u malom nogometu. U cjelodnevnom opuštenom izdanju, kako i priliči ovako humanoj i solidarnoj gesti, svi su imali samo jedan cilj, prikupiti sredstva za one kojima je najpotrebnije.

Iako nije bilo rezultatskog imperativa, pulsko finale pripalo je Caffe bar Boleru, dok je Valdebek bio drugi. Treće mjesto pripalo je kanfanarskom Bronxu, a najbolji strijelac turnira bio je David Cerin.

Zahvaljujući svim sudionicima, prijateljima, donatorima i žiteljima Prikodrage i Rovinjštine, koji su omogućili održavanje turnira, sav prihod bit će doniran u humanitarne svrhe, prije svega udrugama "Istra Pomaže" i "Institut".

 

Također, izloženi su bili i radovi učeničke zadruge "Šparooga" Škole za odgoj i obrazovanje – Pula.

Prema riječima organizatora, uz poštivanje epidemioloških mjera, svrha ovih turnira je nastaviti s prepoznatljivom sportskom aktivnošću tijekom cijele godine, te daljnje uključivanje ljubitelja futsala i rekreativaca s bavljenje sportom i u ova izazovna vremena kad je na svima nama da pokažemo odgovornost i solidarnost prema drugima u zajednici. (Ivan Ban)

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa