Pogledajte nove oglase!

Vrijeme je za nešto novo… Kreni s poslom!

0
Ilustracija (foto: Damir Špehar/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Damir Špehar/PIXSELL)

Salveo je farmaceutska tvrtka koja na tržištu središnje i istočne Europe od 2007. godine, poštujući najviše standarde kvalitete, gradi uspješne brandove kojima se vjeruje. Za njihov OTC tim u Salveo Hrvatska traže novog člana tima na poziciji Stručno komercijalni suradnik (m/ž). Potrebna je srednja ili visoka stručna sprema, poželjno medicinsko obrazovanje te radno iskustvo od jedne godine na istoj/sličnoj poziciji. Traže osobu koja razvija suradnju i partnerski odnos s kolegama i klijentima, ima potrebu postizati izvrstan rezultat i stvarati vrijednost za sebe, poduzeće i klijenta, ima razvijene komunikacijske vještine i podržava kulturu feedbacka, odgovorno i efikasno upravlja svojim ponašanjem te u uvjetima vrlo raznolikih situacija i okolnosti brzo uči i djeluje učinkovito. Ukoliko si se prepoznao u ovom oglasu, prijavi se do 18. siječnja.

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodaju u još 8 europskih zemalja, a uskoro uz tvoju pomoć kreću u osvajanje novih tržišta. Ako imaš iskustva kao agent u kontakt centru i dobro barataš stranim jezicima, prijavi se na natječaj  Agent u kontakt centru sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) i osiguraj si plaću u rasponu 5.000 - 8.000 kuna NETO, ovisno o tvojim skilovima, stečenim kompetencijama i razini poznavanja stranih jezika. Više o samom poslu te uvjetima i pogodnostima provjeri do 11. siječnja.

MAISTRA zapošljava Zaposlenika Help Desk odjela (m/ž). Posao uključuje hardversko održavanje IT opreme (servisiranje i održavanje računala, kasa i dodatne opreme), instalaciju i konfiguraciju Windows 10, instalaciju softvera na radnim stanicama i slično. Nude cjelogodišnji posao, topli obrok i mogućnost napredovanja. Ako te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 17. siječnja.

Voliš uredne police u dućanima? Još više voliš gledati kako se brzo prazne? Izvrsno! Traže upravo Prodajnog predstavnika u maloprodaji (m/ž) Jamnice plus za nekoliko različitih lokacija i žele te bolje upoznati! Ponosni su nositelj dugogodišnje tradicije i moderan prvak u proizvodnji mineralnih voda i sokova te djeluju unutar Grupe pića u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Mađarskoj i Sloveniji. Posao uključuje obilaženje dostavnih mjesta po dnevnom, tjednom odnosno mjesečnom planu obilazaka, pravovremeno evidentiranje provedenih prodajnih aktivnosti kroz operativni prodajni sustav i slično. Prednost je minimalno radno iskustvo u terenskoj prodaji te u industriji robe široke potrošnje (FMCG). Svoj CV im možeš poslati do 12. siječnja.

Hattrick-PSK je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 900 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pruža mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Uslijed širenja poslovanja u kontinuiranoj su potrazi za novim talentima, a trenutno im je potreban Prodavač - blagajnik (m/ž) na više lokacija. Pozivaju te da za otvorenu poziciju pošalješ prijavu sa životopisom, najkasnije do 17. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa