Budi anđeo Lionizma – dođi na humanitarni bal

0
Helga Može Glavan, Vesna Plavšić, Bernard Sanelo i Vera Plastić
Helga Može Glavan, Vesna Plavšić, Bernard Sanelo i Vera Plastić

I ove godine, 30. ožujka, u 20 sati u Hotelu Histria u Puli, Lions Club Pula organizira tradicionalan humanitarni bal „Budi anđeo Lionizma“ namijenjen Neurološkom odjelu intenzivne njege Opće bolnice Pula. „Želja nam je prikupiti 75.000 kuna  za kupnju još tri električna kreveta s antidekubitalnim madracima i time omogućiti pacijentima kvalitetan smještaj u cilju sprečavanja komplikacija dugotrajnog liječenja i približiti standard smještaja u bolnici europskim standardima koje smo dužni omogućiti i našim mnogobrojnim turistima“, rekla je Vesna Plavšić prilikom najave događaja.

Dodala je kako su dosadašnjim akcijama prikupili sredstva i kupili pet opremljenih kreveta. Cijena ulaznice za bal je 200 kuna, od čega 70 kuna ide za kupnju kreveta, a uz večeru sastavljenu od istarskih specijaliteta okupljeni će moći uživati u glazbi Tedi Spalata, grupe Magnolije i gosta iznenađenja.

Program će obogatiti aukcija slika i prodaja tombole čime se nastoji prikupiti dodatna sredstva. Udruge Aktivna, Medulin art i Art studio uključili su se u organizaciju kako bi zajedničkim snagama pridonijeli balu. „Pripremili smo 100 lončanica cvijeća i začinskog bilja koje će posjetitelji bala moći dobiti kupnjom tombole. A članovi udruga ručno su izradili lončanice za ovu prigodu“, rekla je Helga Može Glavan iz udruge Aktivna.

Uz to će se održati i modna revija Showrooma Antonela i Tsunami haljina i odijela. Organizatori su naglasili da, iako je riječ o balu, nije potrebna nikakva previše svečana odjeća. „Dovoljno se odjenuti ležerno svečano, sva ljepota bit će u vašem dolasku i odazivu ovoj humanitarnoj akciji“, rekla je Plastić.

Ulaznice se mogu kupiti u pulskoj parfumeriji Fendi u Anticovoj ulici broj 11, kafe baru Milan na tržnici ili pak putem telefona 098 93 91 651. „Zaplešite s nama čineći dobra djela“, pozivao je tajnik Lions Cluba, Bernard Sanelo.    

„Lions Club Pula, kao dio velike obitelji Lions klubova u svijetu koja predstavlja najveću humanitarnu organizaciju, zalaže se putem brojnih humanitarnih aktivnosti u rješavanju socijalnih i zdravstvenih problema kao i unapređenju svjetskog mira. U skladu sa „We serve“ (Mi služimo), Lions Club Pula uz organizaciju raznih humanitarnih aktivnosti pomaže potrebitima novčano, materijalno i svojim radom“, rekla je Vera Plastić iz Lions Cluba. (Tekst i foto: Paola Albertini)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa