Župan Miletić upriličio prijem za Golf klub Pula

0

Golf klub Pula je nedavno, u Zagrebu, obranio naslov državnog prvaka te ih je tim povodom 11. studenog u sjedištu Istarske županije u Puli primio župan Boris Miletić zajedno s pročelnikom Kabineta župana Ivanom Glušcem. U ime Kluba prijemu su prisustvovali predsjednica Božena Črnac, te članovi ekipe Mario Funčić, Ivan Ninković, Luka Strašek i Tihomir Bajto.

Župan Miletić čestitao je golferima na sjajnom uspjehu na državnom prvenstvu, ali i na 17. mjestu kojeg su osvojili na Europskom prvenstvu, u Portugalu, koje se održalo koncem listopada.

- Ugodno sam iznenađen da vaš Klub s početnih 10, danas broji čak 150 aktivnih članova što pokazuje da postoji interes, te da se i taj sport razvija u našem gradu, naglasio je župan poručivši da je ostvareni uspjeh još i veći kad se uzme u obzir da u Puli ne postoji pravi golf teren, već se trenira na vježbalištu s manjim brojem rupa. Župan je kazao i kako bi za Istru kao turističku destinaciju, s obzirom na blagodati klime, razvoj golf turizma bio dodatni iskorak u smislu privlačenja gostiju tijekom cijele godine.

Predsjednica Črnac je rekla da je Golf klub Pula najveći u Hrvatskoj te je izrazila zadovoljstvo što im je Grad Pula na čelu s tadašnjim gradonačelnikom, danas županom Miletićem, dodijelio na korištenje zemljište od 12 tisuća hektara na Valmadama, kojeg su zahvaljujući sponzorima i uredili. Osvrnula se i na uspjeh ekipe, koji je rezultat truda i vježbanja, a želja im je i dodatno promovirati golf među mladima.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa