Jašić kaže da izvrsno surađuje s pročelnicima: 'Malo ih je bilo strah'

0
Suzana Jašić (foto: Roberto Matković)
Suzana Jašić (foto: Roberto Matković)

“Ne namjeravam provoditi čistke, nego uštimavati upravu. Pročelnici su izabrani na neodređeno, i da želim promijeniti pročelnike, trebaloi bi se sve preustrojiti i staviti na javni natječaj. S pročelnicima izvrsno surađujem, nije bilo nikakve opstrukcije. Malo ih je bilo strah, nisu znali što očekivati, ali jako sam zadovoljna suradnjom. Pazin ima drugačiju vibru, ljudi ne gledaju da što prije odu, ostaje se kad treba, radi se.”, rekla je gradonačelnica Pazina Suzana Jašić za N1.

“Građani su ušli u eksperiment”, rekla je Jašić za N1 komentirajući lokalne izbore koje je osvojila, i dodala: “Osim mog vijećničkog mandata nisu imali prošle poene, nego su intuitivno izabrali da pokažem što mogu. Kad sam ušla u grad, krenula sam u petoj brzini.”

“Kao što je HDZ devedesetih stavio šapu na hrvatstvo pa svi mi koji nismo u HDZ-u, nismo Hrvati, tako je IDS stavio šapu na Istrijanstvo. Nitko od nas nije bio dovoljno velik Istrijan, to je uzimanje identiteta i zlouporaba za račun političke stranke. IDS vlada za razliku od HDZ-a u kontinuitetu i to kvari.”, rekla je za N1.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa