PROMJENE U IDS-u

Torbica novi predsjednik Savjeta, Saša Škrinjar novi Glavni tajnik

0
Vladimir Torbica i Saša Škrinjar
Vladimir Torbica i Saša Škrinjar

Vladimir Torbica novi je predsjednik Savjeta, a Saša Škrinjar novi Glavni tajnik IDS-a, odlučeno je jednoglasno, tajnim glasovanjem, na konstituirajućoj sjednici Savjeta IDS-a održanoj 4. listopada u Pazinu.

Za zamjenike predsjednika Savjeta izabrani su Dorotea Pešić-Bukovac i Renato Krulčić, dok je Fabrizio Vižintin zamjenik Glavnog tajnika.

 

„Čestitke svim izabranima na snažnoj podršci. Na čelu svih tijela IDS-a sad imamo nove ljude. Pred njima je izazovan posao kojeg će obavljati sa srcem i vjerujem da rezultati neće izostati“, kazao je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, dodajući:“ Ovom sjednicom Savjeta završili smo proces izbora u našoj stranci i sam možemo zakoračiti u novu fazu. Novi IDS sad je spreman za promjene i mi smo ih spremni provesti. Proces je to koji će potrajati, ali će na kraju dati rezultate. Temelje koje smo danas postavili služit će i za naredne mandate.“  

Podsjetimo, Savjet IDS-a najviše je stranačko tijelo između dva stranačka sabora, a čine ga članovi predsjedništva IDS-a, predsjednici podružnica te predsjednici zajednica podružnica IDS-a. Glavni tajnik IDS-a rukovodi Tajništvom IDS-a, odnosno izvršnim tijelom stranke. Zadužen je provedbu politike IDS-a te osigurava provođenje odluka njegovih tijela.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI RADNIK / KUHINJSKA RADNICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR / RECEPCIONARKA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

OPERATER/KA NA STROJEVIMA

Do: 31.08.2021.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA