U klik ili dva do novog posla! Pogledajte oglase!

0

C.R.T.F. Moda je u potrazi za Menadžerima prodavaonice - Voditeljima prodavaonice (m/ž) na više lokacija. Ako voliš modu i sviđa ti se voditi svoj tim zaposlenika, voliš planirati, organizirati i delegirati zaduženja te pratiti i analizirati parametre prodaje te davati prijedloge za unapređenje, a vidiš svoju profesionalnu karijeru u modnoj industriji – ovo je posao za tebe! Potrebno je imati iskustva na sličnim pozicijama, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 6. rujna.

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Radnikom u restoranu (m/ž) u Rovinju. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 2. rujna.

Telemach Hrvatska traži Prodavača u vlastitom prodajnom centru (m/ž). Opis posla uključuje informiranje i educiranje korisnika te prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga kompanije, rješavanje korisničkih upita i problema, naplatu i vođenje blagajne te održavanje dostatnih zaliha robe. Ako imaš najmanje srednju stručnu spremu, iskustvo na istom ili sličnom poslu, voliš komunicirati s ljudima i raditi u timu, a uz to govoriš engleski jezik, ovo je posao za tebe. Na ovaj oglas se možeš javiti najkasnije do 2. rujna.

Farmacia je najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Njihovi kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Kako bi bili još uspješniji u onome što rade, u potrazi su za dodatnim Farmaceutskim tehničarom (m/ž). Potrebno je imati položen stručni ispit te su potrebni proaktivnost i izražene komunikacijske vještine. Na ovaj oglas se možeš prijaviti se možete do 6. rujna.

RADNIK Križevci su u potrazi za Tesarima - zidarima (m/ž). Potrebno je poznavanje posla i rad sa oplatnim sustavima DOKA i PERI za zidove i stropove, spremnost za rad na terenu na području Republike Hrvatske i Njemačke te radno iskustvo u istom poslu minimalno 2 godine. Nude mogućnost napredovanja i prekvalificiranja, a na ovaj oglas se možeš prijaviti najkasnije do 20. rujna. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa