Ne skriva sreću

Tony Cetinski otkrio ime svoje unuke

0
Tony Cetinski (foto: Jutarnji list)
Tony Cetinski (foto: Jutarnji list)

Tony Cetinski danas ima razloga za slavlje - postao je djed. 

- Rodila se unuka Elena. Čestitam mami Nini i tati Christianu. Sunce mog života Elena. Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Ljubi vas nono Tony - oduševljeno je napisao Tony na svom Instagramu, piše Večernji list.

Prije nekoliko mjeseci kada je saznao da će njegov sin postati tata ispričao nam je kako je to najljepša vijest koju je dobio u zadnje vrijeme. - Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je tada ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

 

Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike, a Tony se trudi da što više vremena provodi s Christianom i ponosan je što je sin naslijedio i glazbeni gen. Većina pogriješi odgovor na pitanje koji je najveći ljudski organ, a nije koža! Christianova odabranica Nina je medicinska sestra i par živi u Berlinu, a vijest o dolasku praunuke s velikim veseljem su dočekali i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka. Osim Christiana Cetinski ima i kći Piju koju je dobio u braku s Ivanom Nobilo, prenosi Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa