Dvoje ozlijeđenih

Poginuli vozač kraj Poreča nije bio vezan pojasom (foto)

0
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Jučer oko 23 sata na području Poreča dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je Robert Lozančić (42) iz Žbandaja, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao teretnim automobilom Peugeot Partner, pulske registarske oznake, iz smjera Baderne prema Poreču.

Vozač je u zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja udario u rubnjak, a potom prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se frontalno sudario s automobilom Nissan Qashqai, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak. Od zadobivenih ozljeda, vozač Peugeota preminuo je na mjestu događaja. Nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju nad tijelom preminulog. Ozlijeđeni vozač Nissana i njegov 43-godišnji putnik prevezeni su u pulsku bolnicu gdje se utvrđuje težina zadobivenih ozljeda.

Na mjestu događaja intervenirali su i porečki vatrogasci, a za vrijeme obavljanja očevida, državna cesta D 302, od mjesta Ladrovići do mjesta Bonaci, bila je zatvorena na sav promet od 23 do 3,20 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa