Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Igor Kralj/PIXSELL)

ROCKWOOL Adriatic dio je ROCKWOOL Grupe, vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda i sustava na bazi kamene vune. Trenutno šire svoj tim na poziciji Asistent tehničkog odjela (m/ž). Prijavite se ako imate VŠS/VSS inženjerskog smjera, poznajete engleski jezik te imate kompjuterske i analitične vještine. Nude rad na neodređeno vrijeme, rad u jutarnjoj smjeni te mogućnost rasta i razvoja u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Ovaj oglas je aktivan do 17. kolovoza.

Kering Eyewear South East Europe svjetski je lider u području luksuznih i dizajnerskih naočala (okviri i sunčane naočale), s jedinstvenim izborom vrhunskih brendova. Trenutno su u potrazi za osobom za rad na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž) koja će se priključiti njihovom istočnoeuropskom prodajnom timu u Hrvatskoj. Od kandidata očekuju iskustvo u prodaji s naglaskom na području modnih dodataka/lifestyle/kozmetičkih ili prvoklasnih proizvoda, spremnost na putovanje unutar zadanog područja, vozačku dozvolu B kategorije, samouvjerenost u ophođenju s klijentima i vođenju svih aspekata suradnje te vještine prodavanja i pregovaranja. Više informacija o ovoj poziciji potražite u oglasu te se prijavite do 20. kolovoza.

PAN-PEK je vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Rezultat je to višegodišnjeg iskustva, ustrajnosti na kvaliteti proizvoda i umijeća njihovih stručnjaka. Zbog razvoja poslovanja u stalnoj su potrebi za novim zaposlenicima. Ako želite raditi u dinamičnoj sredini orijentiranoj na stalni razvoj i zadovoljstvo kupaca pridružite im se na poziciji Prodavač (m/ž) u Zagrebu, Zadru, Viru, Makarskoj i Puli. Nude plaćene troškove javnog prijevoza, rad u profesionalnom, ambicioznom timu i poticajnoj radnoj okolini te razvoj vještina. Prijavite se na ovaj oglas do 11. kolovoza ako radno iskustvo u prodaji i spremni ste na timski rad.

 

Istarska kreditna banka Umag je u potrazi za djelatnikom na poziciji Referent odjela za upravljanje imovinom (m/ž) u Odjelu za upravljanje imovinom u Umagu. Uvjeti za prijavu su: završen preddiplomski ili diplomski studij ekonomskog ili tehničkog usmjerenja, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje rada na računalu te odgovornost i savjesnost. Oglas je aktivan do 9. kolovoza.

Tvrtka SISTEMA zapošljava 25 djelatnika u djelatnosti proizvodnje elektro-ormara i veleprodaji elektroinstalacijskog materijala u Puli. U svrhu jačanja svog tima, traže osobu za rad u odjelu proizvodnje na poziciji: Inženjer u proizvodnji elektro-ormara (m/ž). Potrebne kvalifikacije su čitanje elektroshema, razumijevanje projekata el. Instalacija te poznavanje software-a (Microsoft Office, AutoCAD, EPLAN), a prednost imaju kandidati s obrazovanjem i iskustvom iz elektrotehničke struke (VŠS, VSS). Nude rad sa najboljom rasklopnom opremom world-class proizvođača (ABB, SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC, ERICO, PHOENIX CONTACT) te dodatne bonuse, stimulacije i ostale pogodnosti ovisno o iskustvu, znanju i zalaganju kandidata. Prijavite se na ovaj oglas do 13. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa