Primopredaja vlasti u Vodnjanu: Pastrovicchio preuzeo vođenje grada

0
Klaudio Vitasović i Edi Pastrovicchio
Klaudio Vitasović i Edi Pastrovicchio

U sjedištu Grada Vodnjana 21. svibnja izvršena je primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Klaudia Vitasovića i novoizabranog gradonačelnika Edia Pastrovicchia.

Tom je prigodom dosadašnji gradonačelnik Klaudio Vitasović novoizabranom gradonačelniku Ediu Pastrovicchiu čestitao na pobjedi i zaželio mnogo uspjeha u budućem radu. Novoizabrani gradonačelnik Edi Pastrovicchio zahvalio se na čestitkama te poručio kako će se u svom daljnjem radu zalagati za dobrobit svih građana Vodnjanštine te cjelokupne zajednice.

 

Primopredaja izvršnih ovlasti obavljena je temeljem odredbi Zakona o primopredaji vlasti a samom činu primopredaje nazočni su bili i dosadašnji zamjenik gradonačelnika Enea Codacci i zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja, pročelnik UO za poslove gradonačelnika Filip Macan, pročelnica UO za proračun i financije Kristina Buršić, pročelnica UO za gospodarstvo i EU projekte Moira Drandić Pauro, pročelnica UO za društvene djelatnosti i opću upravu Nensi Giachin Marsetič i pročelnik UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove Damir Janko.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa