Ovo su slobodna radna mjesta: Atraktivne prilike nadohvat ruke!

0
Ilustracija (foto: Goran Kovačić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana, a sada traže nove članove za poziciju Radnik u restoranu (m/ž) za rad u Rovinju. Nude plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Ostale pogodnosti i uvjete provjeri na oglasu koji je aktivan do 24. svibnja.

Najveći prodavač obuće u Europi, Deichmann, traži novog suradnika/suradnicu na poziciji Prodavač (m/ž) za rad u Poreču. Opis posla uključuje brigu o trgovini i prodaji, rad s kupcima i postizanje ciljeva poduzeća, a nude rad u uređenoj sredini vrlo uspješne međunarodne tvrtke, zanimljiv, dinamičan i raznolik posao te mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja. Potrebno je biti komunikativan, fleksibilan i organiziran, a prijaviti se možeš do 26. svibnja.

Danieli Systec jedan je od svjetskih lidera na području automatizacije, elektrike, elektromehanike i elektrohidraulike. Njihove aktivnosti se protežu od projektiranja, proizvodnje i postavljanja strojeva i postrojenja za metalnu industriju u cijelom svijetu. Tvrtka broji više od 250 zaposlenih, a ako si ambiciozna osoba, usmjerena na rješenja i zadovoljstvo klijenata, javi im se za poziciju Sistem administrator (m/ž). Potrebno je imati 2-3 godine iskustva, sve uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu do 27. svibnja.

 

Atlantic Grupa traži Unapređivače prodaje (m/ž). Njihovi unapređivači prodaje zaduženi su za pozicioniranje i brigu o izloženosti Atlanticovih proizvoda. Putovanja ti nisu problem i voliš komunicirati s velikim brojem ljudi? Želiš biti dio uspješnog tima i njihov predstavnik na terenu? Zaposli se sezonski i ulovi priliku za stalan posao! Nude nagrade za najbolje sezonce, obuku i trening te uhodavanje u posao uz iskusnije kolege, rad sa vodećim svjetskim i regionalnim brendovima i još puno toga. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoj CV im možeš poslati do 1. lipnja.

Mangonel zapošljava Java Developera (m/ž) za rad od kuće. Radit ćeš na poslužiteljskim komponentama mrežne video platforme zasnovane na cloudu, zamišljati, dizajnirati i razvijati nove značajke i popravke. Svakodnevno ćeš koristiti Javu, Spring, Hibernate i specijalne tehnologije obrade video zapisa. Potrebno je imati minimalno 3 godine iskustva, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 30. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa