kandidat za gradonačelnika

Dean Prodan poslao poruku pred izbore: 'Probudimo Buzet'

1
Dean Prodan sa svojom listom
Dean Prodan sa svojom listom

Dean Prodan rođen 1978. godine, kandidat je za gradonačelnika Grada Buzeta. On i njegova lista šalju poruku #proBUDIMOBuzet.

Odrastao je u Brnobićima kraj Huma, a cijeli svoj dosadašnji radni vijek proveo je u uslužnim djelatnostima. Krenuo je od mesnice, a sada kao vrsni turistički vodič ponosno predstavlja Buzet i Buzeštinu gostima iz cijelog svijeta. U slobodno vrijeme pjeva u klapi, leti paraglidingom, vozi bike i aktivan je u razvoju outdoor aktivnosti Buzeštine. Ljubav prema zavičaju i problemi da Buzet godinama stagnira, bili su mu nadahnuće da se aktivno uključi u stvaranje društvene platforme da potakne promjene.

Potporom obitelji, supruge i dviju kćeri, okružen timom dragih i vrijednih ljudi, prihvatio je kandidaturu za gradonačelnika Grada Buzeta i potpise prikupio u jednom danu. Sa svojim timom se zavjetovao građanima da će Buzet opet privlačiti ulaganja poduzetnika i obrtnika i postati grad u kojem mladi žele ostati. Parola Deana Prodana i njegove Nezavisne liste je: #proBUDIMObuzet.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa