Senzacija u Rimu kod Roča: kobila oždrebila blizankinje

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Svi putovi vode u Rim. Ovog puta to je Rim u Istri, gdje je kobila Amora oždrijebila blizance Monu i Lizu. Vlasnik Robi Ladović i njegova obitelj presretni su zbog prinove, a u selu kažu da se dogodilo “čudo neviđeno”. Pitoreskno selo kraj Roča ima manje od deset stanovnika, javlja 24sata.

- To je prava rijetkost. I u pravilu, kada dođe do blizanačke trudnoće, oni uginu ili se oždrijebe već mrtvi. Druga opasnost je mogla biti da uginu odmah nakon što dođu na svijet, a čak je i kobila mogla zbog mogućih komplikacija uginuti. Na svu sreću, sve je prošlo u najboljem redu i zaista cijela obitelj uživa u prinovama. Imamo dva prekrasna ‘čuda’ - kazala je vlasnikova supruga Gabriela, inače majka šestero djece.

 

Na imanju u Rimu zatekli smo četiri konja, kobilu i troje njenih potomaka. Mona i Liza pomalo preplašene cijelo vrijeme krile su se iza majke. Još istražuju svijet oko sebe, a sve im je čudno i novo. Da je Amora oždrijebila blizance, dojavili su roditeljima sin Emil Luka (13) te kći Danica (25), javio je 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa