'Dosta je bilo ĆEMO BEN, GREMO ZAJNO'

Ovo su kandidati IDS-a Karojbe za Općinsko vijeće

0

Općinska podružnica IDS-a Karojba predstavila je svoje kandidate za Općinsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima. Na listi se nalaze Dalen Bertoša kao nositelj,  Matej Lakošeljac, Petar Selar, Kristijan Soldatić, Luka Macinić, Samanta Flego, Linda Radoslav, Katja Lakoseljac Zovic i Ena Bartolic.

- Lista je sastavljena od  ljudi koji vole i žele raditi, različiti po iskustvu, po području svojih interesa, po radnom iskustvu, ali isti po tome što dijele isti cilj, da zajedno grade i stvaraju bolju Karojbu, istaknuo je tom prigodom nositelj liste Dalen Bertoša, koji je ujedno i kandidat za načelnika Općine.

 

Bertoša navodi kako prostora za napredak ima puno i žele ga maksimalno iskoristiti. Ističe kako će u suradnji sa širom zajednicom te preko EU fondova nastojati uvesti širokopojasni internet za cijelo područje općine, pripremiti i realizirati odvodnju otpadnih voda za naselja Škropeti, Motovunski Novaki i Karojba te izvršiti rekonstrukciju županijske ceste kroz naselje Močibobi s gradnjom nogostupa i javne rasvjete, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života stanovnika općine i razvoja poduzetništva.

Kandidatkinje i kandidati na listi IDS-a zaključili su svoje predstavljanje motom „Dosta je bilo ĆEMO BEN, GREMO ZAJNO!!!“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa