ljubav je na selu

Radmilu tračevi ne zanimaju. Odmah je zaplesala s Marijanom

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Na farmi Buzećana Marijana Bahra i Mara bacile su se na pospremanje kuhinje, no nije dugo trebalo da se bace u ogovaranje Radmile, saznajemo u RTL-ovu članku o novim dogodovštinama iz Ljubavi na selu.

''Izgleda da ona bježi od posla, ovdje nije ništa napravila'', komentirala je Mara. Marijan je djevojke odlučio iznenaditi pravom istarskom feštom uz svirače, a Radmila se za tu prigodu odlučila srediti pa je odjenula svečanu crvenu haljinu, no ni time nije zadovoljila oštri modni sud Mare i Bahre.

"Za nju je to dobro jer joj drugo ne stoji. Rada je žena koja ne zna za modu'', kritizirala je Mara. ''Ta haljina meni ne izgleda po mom stilu odijevanja iz sadašnjosti, modernog stila i kroja'', dodala je i Bahra, ljubiteljica mode i krojačica po struci. Radmila je odmah pokazala da je tračevi ne zanimaju i da neće tratiti vrijeme pa je sramežljivog Marijana odmah pozvala na ples.

 

''Ja sam njemu ponudila moju ruku, ja sam njega ulovila, a ne on mene… I zaplesao je, nema druge. Hoćeš-nećeš – moraš!'' kazala je, donosi RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa