643 970x250 brojevi
664 fm baner t

Buzet ima nezavisnog kandidata za gradonačelnika

0
Dean Prodan, kandidat za buzetskog gradonačelnika
Dean Prodan, kandidat za buzetskog gradonačelnika

Buzet je dobio još jednog kandidata za gradonačelnika - Deana Prodana, koji u priopćenju medijima najavljuje i listu za Vijeće. Priopćenje prenosimo u nastavku:

Želja građana Buzeta da svakodnevno komuniciraju informacije i probleme svoje sredine iznjedrila je zatvorenu Facebook grupu “Buzet nakon korone”. Grupa je od prvog dana promovirala vjerodostojnost informacije, ideje i stava, predlaganje rješenja za bolje sutra, pa se od članova traži da komuniciraju javno, hrabro i iskreno!

Prepoznavši snažan interes sugrađana za najrazličitije životne teme od urbanizma, ekologije, turizma, kulture, sporta, gospodarstva, poljoprivrede, obrazovanja, obitelji i potreba mladih, da Buzećani žele ravnopravnu uključenost svih društvenih skupina u kreiranju razvoja grada, osnivač stranice “Buzet nakon korone” Dean Prodan pokrenuo je okupljanje dobronamjernih ljudi s ciljem da se pokrene stvaranje kvalitetne političke alternative građana koja će poticati otvorenu komunikaciju i zajedništvo! Jer su naši "stari" govorili:

“Se ćeš sturit ku je slošćine!"!

Svrha nezavisne liste je povezivanje i umrežavanje Buzećana koji žele stvarati i unaprijediti Buzeštinu te da konačno naša djeca vide svjetlu budućnost i prosperitet ovdje, doma!

Smatramo da je Buzet u najvećoj krizi u suvremenoj političkoj povijesti a do toga smo ga očito doveli pogrešnim izborom. Zalažemo se da gradsko vijeće otvorenim dijalogom i interakcijom sa svim zainteresiranim građanima stvara temelj za kvalitetan život svih segmenata koji čine grad Buzet.

Nezavisna lista Deana Prodana je spontano nastala bez imperativa da mora biti formirana, već je rezultat mnogobrojnih razgovora s građanima iz različitih društvenih skupina koji su spremni ponuditi drugačiju političku kulturu i program koji traži svebuzetski politički konsenzus. S ponosom ističemo da se ova vedra, iskrena i složna lista sastoji od 7 žena i 6 muškaraca, od pripadnika triju nacionalnih sastavnica Istre, otvorenih za suradnju sa svim nacionalnim i drugim društvenim skupinama. Sa svima!

Želimo izgraditi intenzivniji odnos i suradnju s našim susjedima i prijateljima, kao i sredinama u kojima oni žive i rade.

U kulturi dijaloga i ravnopravnog programskog doprinosa svih članova liste sukladno specifičnim znanjima i osobnim afinitetima, Nezavisna lista Deana Prodana je autohtoni buzetski politički projekt koji promovira najviše demokratske, civilizacijske, socijalne i komunalne vrijednosti kojima je u središtu Buzet koji samostalno donosi odluke u svojem najboljem interesu.

Ovaj dan, dan sv. Jurja, izabrali smo za objavu ove kandidature, zbog simbolike koju obilježava tradicija Jurjeva, poruke socijalne ravnoteže i pravednosti te stoga što je Sv. Juraj drevni zaštitnik grada Buzeta i koji zaslužuje primjereno mjesto u gradskom statutu i gradskom festivnom kalendaru.

Okupljeni oko zajedničkih ideja i želje za stvaranjem ambijenta najviše političke kulture, proaktivne sinergije i stvarne tolerancije, članovi nezavisne liste i brojni buzetski građani bezrezervno podupiru kandidaturu Deana Prodana za novog buzetskog gradonačelnika", stoji u priopćenju.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA