623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.
664 fm baner t

Priopćenje Nezavisnih Zajedno povodom Dana planeta Zemlje

0

Povodom Dana planeta Zemlje lista Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vačića za Gradsko vijeće Labina, oglasila se priopćenjem:  

Danas se obilježava Dan planeta Zemlje, kojem je cilj jačanje svijesti ljudi  o prirodnom okolišu. U danima izolacije zbog pandemije mnogi su uvidjeli koliko im priroda znači, i svi je nekako vise cijenimo, ona nam pruža slobodu da budemo ono sto jesmo jer nas uvijek prihvaća i daje bezuvjetno svoje ljepote i darove.

Zato ćemo kao nezavisni vijećnici uvijek biti na njezinoj strani, upravo zato jer priroda ne pripada nama nego mi njoj. Zaštita netaknute prirode i prirodnih ljepota važna je točka našeg predizbornog programa, jer je netaknuta i očuvana priroda nužna za visoku kvalitetu življenja i zdravlje lokalnog stanovništva. Čovjek i priroda su jedno!

Nezavisni Zajedno zalagat će se za očuvanje zelenih zona i čistu prirodu, jer je to naše najveće bogatstvo. U Gradskom vijeću Grada Labina zalagati ćemo se za održavanje čistoće našeg okruženja i prirode, zadržavanju autentičnosti Prtloga koji je rijedak biser, spoj  netaknute prirode i mora, oaza mira, kao i za zaštitu prirode Rapca, uz podizanje kvalitete turizma te hortikulturno oplemenjivanje naselja.

Nezavisni Zajedno možete pratiti putem web stranice (www.nezavisnizajednolabin.hr) i službenog Facebook profila (www.facebook.com/nezavisnizajedno).

 

 

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA