Mara i Bahra tračale Marijana: 'Vidio svijeta, a zube nema'

0
Foto: RTL/24sata
Foto: RTL/24sata

Maru Sučić (71) već smo viđali u showu 'Ljubav je na selu', a ovoga puta bori se protiv ostalih dama za srce farmera Marijana Ceravca (69) iz Buzeta, prenosi 24sata detalje posljednjih događanja u RTL-ovu reality showu Ljubav je na selu.

Prije nego su došle kod Marijana u Istru, Bahra Zahirović promijenila je imidž i iz 'crnke' postala plavuša. Svidjela joj se transformacija pa je zaključila: 'Toliko sam oduševljena svojom ljepotom'. Na putu prema svom Marijanu, Bahra i Mara komentirale su farmera. Mara je kritizirala to što se hvali da je radio u Americi, priča o velikim novcima koje ima, a nema zube.

 

- Vidio svijeta, a zube nema - oštra je bila Mara, dok je Bahra potvrdila njezine tvrdnje. Smetalo joj je to što je farmer osoba koja želi poklone, previše pažnje, a teško ga je i pročitati. Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama počne diskutirati o tome kako su dame djelomično u pravu, ali i kako su bile previše grube, posebice Mara. 

- Mogla je to na ljepši način reći, sigurna sam - napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: - Marijan ima divnu kuću. Kad je vide, ostalo im neće biti bitno, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa