kandidat ids-a

Mauricio Bajerić: 'Općinu Kršan treba vratiti narodu!'

0
Mauricio Bajerić (fofo: Sandy Sergovich)
Mauricio Bajerić (fofo: Sandy Sergovich)

Članice i članovi predsjedništva IDS-a Kršan jednoglasnom su odlukom izabrali Mauricija Bajerića za kandidata IDS-a za načelnika Općine Kršan. Izrazito su ponosni što mogu kandidirati osobu koja je mlada, sposobna, a usto i veliki radnik, koji je, kako kažu, 100 posto spreman raditi na dobrobit cjelokupne zajednice i svih njezinih mještana.

- U Mauriciju će svi naši mještani imati pravog i istinskog partnera koji ima jasnu viziju i ideje kako približiti rad Općine svim našim sugrađanima te koji će u svom radu inzistirati na jednakim mogućnostima za sve. Ima puno novih ideja i uvjeren sam da itekako zna kako dalje razvijati i unaprijediti našu zajednicu, kazali su predstavnici kršanskog IDS-a.

- Naša Općina ima velike potencijale koji trenutno nisu u potpunosti iskorišteni, a naše plavo more i zelene ravnice žude za konkretnim projektima koji će biti od koristi našim mještanima, kazao je kandidat IDS-a za načelnika dodajući kako se stvari trebaju mijenjati na bolje.

Dugovanja koja guše rad općine ne mogu se pokriti prodajom općinske imovine, to naprosto nije održivo, istaknuo je kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan dodajući kako se to mora ispraviti te da promjena dolazi.

- Lista koju ćemo vam u narednim danima predstaviti, sastavljena je od mladih ljudi s iskustvom i znanjem koji su spremni raditi na dobrobit svih nas. Mišljenja sam kako zajedničkim snagama možemo puno napraviti. Ne možemo više biti slijepi na nepravdu i povlašteni položaj pojedinaca, istaknuo je kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Mauricio Bajerić te zaključio da Općinu Kršan treba vratiti narodu!

Mauricio Bajerić  rođen je u Kršanu 1975. godine. Zvanje autolimara stekao je u Srednjoj školi Mate Blažine Labin, a zaposlen je kao bravar u tvrtki Derossi Metali Labin. Član Istarskog demokratskog sabora postao je 2008. godine. Automehaničar je i uspješan vozač auto utrka za Istra Racing Team.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa