Ella Dvornik seli u Bale: 'Želim da mi je pošta preko puta'

0
Foto: Instagram/Jutarnji list
Foto: Instagram/Jutarnji list

Jedan komentar uz post koji je suprug naše poznate blogerice Elle Dvornik-Pearce (30), Charles Pearce (43) postavio na svoj Instagram otkrio je kako simpatični supružnici sa svojim kćerima, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren definitivno sele u Istru, gdje ovih dana finaliziraju i posljednje detalje oko kupnje kuće o kojoj već godinama sanjaju. U razgovoru za Jutarnji Ella je otkrila kako će uskoro Istra, točnije okolica Rovinja, nakon nekoliko preseljenja, postati trajni dom njezine obitelji, javlja Jutarnji. Nelsužbeno doznajemo da se Ella Dvornik seli u Bale.

- Ne želim coprati jer još nije sve gotovo, a već sam si to napravila tri puta. Rekla bih da je sve riješeno, a propalo. Ne bih još zato htjela previše komentirati dok ne dobijem potvrdu ovaj tjedan da je to to. Trenutno smo u predugovoru i samo čekamo kupoprodajni ugovor da mogu reći da je gotovo. Već sam imala situaciju da se nešto iskomplicira, piše Jutarnji.

Istra je cijeloj obitelji draga destinacija, a dijele i želju za selidbom iz Zagreba.

- Želim ići u neko malo mjesto gdje mi je pošta preko puta. Mogu samo reći da se radi o okolici Rovinja. Svi se doma veselimo promjeni, ali smo i pod velikim stresom i malo prestravljeni i uzbuđeni. Samo da se sve finalizira da mogu odahnuti jer ne mogu spavati već noćima - tajanstvena je Ella. Odgovarajući na pitanje jedne od svojih prijateljica na Facebooku jesu li kupili kuću "na kredu ili u kešu", Ella je odgovorila: "Pola-pola", donosi Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa