velika podrška za buzećana

'Neki su mi kucali na vrata jer su se htjeli fotografirati sa mnom'

0
Marijan i Sarah Jessica Parker (foto: 24sata/RTL)
Marijan i Sarah Jessica Parker (foto: 24sata/RTL)

Reality show 'Ljubav je na selu' počeo se emitirati prošle nedjelje, a jedan od kandidata 13. sezone je farmer Marijan Ceravac (69), koji dolazi iz Buzeta, javlja 24sata. Prenosimo dio člankau nastavku.

- Svi me podržavaju, a u nedjelju je prvu epizodu gledalo cijelo selo. Neki su mi čak i kucali na vrata jer su se htjeli fotografirati sa mnom - započeo je svoju priču Marijan.

Djevojkama uz njega neće biti dosadno, a uz ljubav i pažnju ponudit će im svoju životnu priču. Marijan se rodio u Buzetu, ali vrlo brzo se odselio s roditeljima u Sloveniju. Nakon završetka škole,i kratkog radnog vijeka tamo, zaputio se 1968. u Ameriku.

- Šef u Sloveniji mi je rekao da je za mene samo kramp, lopata i kariola. Rekao je da neću nikad zaraditi ni za kilu papra. Iz Amerike sam mu od prve plaće poslao kilogram papar s porukom i dao mu do znanja da mi ide bolje - prisjeća se.

U Americi je s 25 godina radio u obrtu gdje je proizvodio strojeve za popravke mostova. Radilo se o strojevima vrijednim više milijuna dolara. Godine 1993. odlučio je postati vozač autobusa.

- Nakon što se obrt za popravke mostova zatvorio, ostao sam bez posla. Nisam više želio raditi teške fizičke poslove pa sam se odlučio prekvalificirati za vozača autobusa. Upoznao sam čovjeka koji me pitao zašto se ne bih okušao u vožnji slavnih osoba u Kaliforniji. Poslao sam zahtjev i dobio sam posao.

 

U svom specijalnom autobusu, koji je bio poput party limuzine, vozio je razne poznate face poput Grupe Poison, BB Kinga, Oprah, Saru Jessicu Parker, Stallonea i Marlona Branda. Mnogi su ga oduševili, ali neki su ga nažalost i razočarali.

- Sylvestar Stallone ostao mi je dužan 200 dolara kada sam ga vozio do jedne zgrade gdje se htio fotografirati. Schwarzenegger je okej, ali nije velik kao na televiziji. Najljepše uspomene imao je s Oprah koju je dva dana vozio iz Bostona do Miamija.

- Išla je autobusom jer ne voli letjeti. Bili smo dva vozača, a ona je bila jako ljubazna, dala nam je 500 dolara napojnice i napravila nam je sendviče - otkrio je za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa