Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

PERAN traži Zaštitara - tehničara (m/ž). Potrebno je imati licencu za obavljanje poslova tehničke zaštite te poznavati rad na sustavima tehničke zaštite, videonadzora, protuprovale i vatrodojave. Vikendi i blagdani su neradni, a ako imaš 5 godina iskustva, na ovaj oglas za rad u Istarskoj županiji te Rijeci i okolici se možeš javiti najkasnije do 1. travnja.

Ghetaldus Optika vodeći je lanac maloprodaje u optičkoj djelatnosti u RH. Osnovna karakteristika je pružanje usluga na visokom nivou te zastupljenost svih vodećih svjetskih brandova u sunčanim i dioptrijskim naočalama, kontaktnim lećama i pratećoj opremi. U cilju održavanja ove razine kvalitete rada i usluga traže motivirane i stručne Optičare - inženjere optometrije (m/ž) za rad u Rovinju, Puli, Umagu i Poreču. Potrebno je imati godinu dana iskustva, a svoj životopis im možeš poslati do 6. travnja.

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu tvrtka je jedinstvena u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Trenutno su u potrazi za Prodajnim predstavnikom / unapređivačem prodaje (m/ž). Nude edukacije i uvođenje u rad pri zapošljavanju, a potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije. Ovaj oglas, za rad u Rijeci/Istri, ostaje aktivan do 30. ožujka.

UNCONDITIONAL traži Veterinara (m/ž). Nude konkurentna primanja i bonuse, blagdanske bonuse, jubilarne nagrade, dodatke za specijalizacije i još mnogo toga. Ako si zainteresiran postati dijelom njihovog angažiranog tima i graditi mjesto brige i ljubavi za ljude i njihove životinje, pošalji im svoj životopis putem linka za prijavu najkasnije do 30. ožujka.

Porsche Inter Auto je u potrazi za Autolakirerom (m/ž) i Autolimarom (m/ž). Opis posla uključuje popravak oštećenih karoserija, prenamjena i montaža specijalnih vozila i slično. Njihova ponuda uključuje mogućnost usavršavanja, primanja po učinku i sigurnost zaposlenja u velikom poduzeću. Potrebno je završeno stručno obrazovanje, a ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možete poslati najkasnije do 15. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa