općina medulin

Do kraja godine uredit će se Centar sportova na vodi

0

U Medulinu se nastavlja s poslovima na uređivanju objekata na pomorskom dobru, pa je tako uređen mol kod veslačkog kluba kako bi se veslačima omogućio siguran ulazak u more. Vrijednost radova iznosi gotovo 20.000 kn, a pored toga tvrtka Murgons d.o.o. izvodi radove na sanaciji mola kod hotela Belvedere za 75.000 kn.

Kako je naglasio načelnik Goran Buić, Općina Medulin je zaključila sporazum s Arena Hospitality Grupom d.d. o preuzimanju postojećih objekata na čuvanje i upravljanje, te će se u njima urediti Centar sportova na vodi.

 

"Obzirom da je u proračunu planiran iznos od 500.000 kn za uređenje manjeg dijela objekta u površini od oko 160 m2, upravo sa Sportskom zajednicom Općine Medulin dogovaramo projektni zadatak, kako bi se prostor uredio po željama i potrebama ronilačkih klubova, koji će ovdje naći svoj stalni prostor za rad. Radovi na uređenju predmetnog prostora trebali bi biti okončani do kraja godine", rekao je Buić.

Obnova mola kod Finance prijavljena je na natječaj Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za obnovu  infrastrukture na pomorskom dobru, a vrijednost tih radova je 580.000 kn, pa Općina očekuje povoljnu odluku Ministarstva kako bi realizirali i taj projekt.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa