fabricio arman

Nije volio jesti meso, a sada radi ćevape i burgere

0
Arman Grill (foto: andreapancur.com)
Arman Grill (foto: andreapancur.com)

Arman grill u Istri, a i šire, nije potrebno puno predstavljati jer svi odmah znaju da se radi o najboljim ćevapima i burgerima koje ovdje možete pronaći. Smješteni na samoj tržnici u Poreču, ne biste očekivali ambijent koji će vas unutra dočekati. Ta lokacija ima posebnu priču, kao i svaki drugi detalj vezan za Arman grill, a što iza te priče stoji, ispričao nam je vlasnik Fabricio Arman, piše gastro blogerica Andrea Pančur za andreapancur.com.

Smještena na tržnici u Poreču, ekipa iz Arman grilla već nekoliko godina nudi najbolje od mesa. Tako za svoje goste pripremaju leskovačke i bosanske ćevape, burgere, punjene pljeskavice, tartar, tuna steak, odležani T-bone steak, biftek i još puno toga. Fabricio je cijelu priču zapravo počeo otvaranjem svoje mesnice na samoj tržnici nakon 18 godina rada. U svojoj mesnici nudi isključivo prvoklasno meso s hrvatskih pašnjaka, a možemo reći da je jedini u Istri s ovako impresivnom ponudom odležanih mesa.

 

Iako nikada nije mislio da će raditi s mesom, niti ga je zapravo volio jesti, činjenica da je njegov gazda u njega dosta uložio i da je o mesu saznao puno više nego što je ikada očekivao, sve je to promijenila. Fabricio je kroz rad vidio da rad s mesom može i treba biti kreativan. Ono što može reći za svoj odnos prema radu je stalno učenje i usavršavanje. “Oduvijek me zanimala tržnica jer ona predstavlja dušu i žilu kucavicu grada. Tu se vide običaji domaćih ljudi, a mnogi turisti sa zadovoljstvom posjećuju gradske tržnice kako bi iskusili pravu kvalitetu lokalne ponude.”, kazao je Fabricio... Cijela ova priča puno je lakša uz cheficu Renatu koja cijelu priča prati od samog početka Arman Grilla, a uz to svoj posao radi iz ljubavi gdje kreativnost i pedantnost servira u svakom jelu, piše andreapancur.com.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa