'najsvečaniji' dani

U petak i subotu besplatno parkiranje u Puli

0

U povodu obilježavanja Dana oslobođenja i Dana grada Pule, 3. i 4. svibnja 2024. godine Grad Pula omogućio je besplatno parkiranje tijekom cijelog dana na svim parkirališnim lokacijama i u svim parkirališnim zonama (osim u holders only).

 

„Pred nama su najsvečaniji dani u godini te smo se odlučili omogućiti besplatan parking svim našim građankama i građanima. Čeka nas nekoliko lijepih i ispunjenih dana u našem gradu i vjerujem da će svatko za sebe pronaći zanimljiv sadržaj i odazvati se“, poručio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić i pozvao Puležanke i Puležane da se pridruže programima od 1. svibnja pa sve do Dana Europe, 9. svibnja.

U petak, 3. svibnja, s početkom u 11 sati u dvorani 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća u povodu proslave Dana grada, na kojoj će se zaslužnim građankama i građanima dodijeliti nagrade i priznanja.

Nakon toga u galeriji Vincent iz Kastva predviđeno je svečano otvorenje dokumentarističke izložbe kompozitora Antonija Smareglije „Istarska svadba“, a u 19 sati u Gradskoj galeriji Pula bit će otvorena izložba iz ciklusa Antuna Motike.

U subotu, 4. svibnja predviđeno je svečano otvorenje obnovljene Kazališne dvorane Pietro Ciscutti uz premijernu izvedbu opere Nozze Istriane. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa