641 baner fazana
nova odluka stožera

Popuštanje: Idući tjedan svi osnovnoškolci u klupama

0

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. od 15. do 22. veljače.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina - Stožer civilne zaštite Istarske županije donosi Odluku prema kojoj se nastava u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi nastavlja odvijati za niže razrede osnovnih škola, od I. do IV. razreda prema MODELU A (nastava u školi).

 

Od 15. veljače godine nastava će se odvijati u svim osnovnim školama za više razrede osnovnih škola, od V. do VIII. razreda prema MODELU A (nastava u školi).

Do  22. veljače nastava će se odvijati u svim srednjim školama (za sve razrede) prema MODELU C (nastava na daljinu / on-line), osim za maturante koji rade prema MODELU A (nastava u školi), a od 22. veljače planira se nastava u svim srednjim školama (za sve razrede) prema MODELU A (nastava u školi) ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna, a što će se sagledati u tjednu pri planiranog početka nastave.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA