IVANA KNAPIĆ KUHA ZA VAS

Svake subote: Jednostavni i jeftini recepti s istarskim sastojcima

0
Ivana Knapić
Ivana Knapić

Ivana Knapić, studentica II. godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i uspješna istarska sportašica, najprije kao rukometašica, a potom atletičarka, višestruka prvakinja Hrvatske u trčanju na 600 metara, široj javnosti nešto je manje poznata po još jednoj svojoj strasti – kulinarstvu.

Osim što svoje recepte predstavlja na Instagramu, Ivana će od sada video snimke s pripremama jednostavnih i jeftinih recepata sa istarskim sastojcima objavljivati i na našem portalu.    

* Odakle ljubav prema kuhanju?
- U ovom se slučaju slažem se s onim da vilica ne pada daleko od stola. Od malena sam imala sreće da su mi nono i ostatak fameje od prvih dana ukazali na bogatstva domaćih proizvoda i istarske kuhinje. 

* Svoju strast prema kuhanju odlučila si podijeliti s drugim ljubiteljima dobre hrane pa na Instagramu vodiš sve popularniju stranicu naknaprecepti. Kada si krenula sa stranicom i što te ponukalo na to?
- Sa stranicom naknaprecepti sam krenula još 2016. godine. Zbog atletike i velikog apetita shvatila sam da je vrijeme da uzmem kuhaču u svoje ruke i mami dam malo odmora.

* Kakve recepete najčešće objavljuješ na Instagramu?
- Budući sam sam često 'na sto strana' volim radit brze i zdrave recepte koji me često po porciji koštaju manje nego da idem u menzu.

* Smatraš li se gastro influencericom?
- Pa više bi se opisala kao cura koja ima 'oni recepti' i koja želi pokazat kako se može jesti zdravo, ukusno i domaće i svejedno imat velik dio džeparca na kartici.

* Kakva ćeš jela predstavljati našim čitateljima?
- Za sad se držim načela brzo, jednostavno, jeftino i domaće.

Video snimke pripreme jela s receptima Ivane Knapić na našem portalu objavljivat ćemo svake subote u 10 sati ujutro. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa