OD 10. DO 16. SIJEČNJA

Nogometni turnir Arena Cup 2021

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U periodu od 10. siječnja do 16. siječnja na nogometnim terenima sportskog centra Arena Hospitality Groupe u Medulinu održati će se 7. nogometni turnir “ArenaCup 2021”.

Zbog poznate epidemiološke situaciji u kojoj se trenutno nalazimo turnir će biti organiziran u smanjenom obimu u odnosu na prijašnja izdanja, tako da će sudjelovati samo četiri momčadi, a sve utakmice će biti odigrane bez gledatelja. Na taj način će se omogućiti nesmetano održavanje turnira uz pridržavanja svih strogo propisanih epidemioloških mjera.

 

Organizator ArenaCup turnira je turistička zajednica općine Medulin, dok je hotel Arena Hospitality Groupe Park Plaza Belvedere u Medulinu domaćin smještaja svih ekipa turnira. Svaki klub će odigrati po 3 utakmice na nogometnim terenima u Medulinu, a na ovogodišnjem turniru nastupiti će momčadi:

NK Iistra 1961 Pula,
NK Lokomotiva Zagreb,
HNK Šibenik i
NK Međimurje Čakovec.

Turnir se održava tijekom pripremnog ciklusa momčadi za predstojeći proljetni dio sezone, te će pored utakmica iz službenog programa turnira momčadi odrađivati i niz pripremnih treninga. Pored klubova na turniru, destinaciju Medulin za nogometne pripreme odabrali su još i nekoliko drugih hrvatskih prvoligaša, a ujedno će biti održan godišnji seminar sudaca HNL-a. Svi sudionici turnira će biti smješteni u sportskom hotelu Park Plaza Belvedere u Medulinu, u kojem je također implementiran niz epidemioloških mjera na temelju preporuka relevantnih nacionalnih i međunarodnih zdravstvenih organizacija, te Civilne zaštite Istarske županije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa