Puljanka osvojila Opel Corsu na nagradnoj igri Max Cityja

0

Izvučena je dobitnica drugog kola nagradne igre trgovačkog centra Max City. S novom Opel Corsom u novu godinu ulazi Petra Rudolf iz Pule. Izvlačenje nagradne igre održano 30. prosinca moglo se pratiti uživo u Max City centru, na programu TV Nove ili slušati na valovima Radio Istre.

Bio je aktivan i live streaming na Max City službenom facebook profilu. U skladu sa važećim protuepidemijskim mjerama koje ne dozvoljavaju veća okupljanja, u program su se  putem Zoom aplikacije, uključili i posebni gosti; Vesna Petrović Foškera i Mario Lipovšek Battifiaca. Dobitnica nove Opel Corse Petra Rudolf, odmah po izvlačenju kontaktirana je telefonom te je izjavila:

„Ne mogu vjerovati da sam baš ja dobitnica automobila. Često dolazim u Max City, a ovo mi je uljepšalo kraj najčudnije godine. Hvala vam što ste me pozvali te se ispričavam ali još sam u pozitivnom šoku. Doista se isplatilo igranje nagradne igre.”

 

Već danas počelo je novo kolo nagradne igre u kojoj je glavna nagrada još jedna Opel Corsa. Treće izvlačenje dobitnika ili dobitnice  je 8. veljače 2021. godine.  Darivanje će se nastaviti sve do trećeg rođendana centra u studenom 2021. – svakog mjeseca Max City daruje novu Opel Corsu. Partner i dobavljač za glavnu nagradu je Autowill Pula. Treće izvlačenje dobitnika ili dobitnice je 8. veljače 2021. godine. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je sakupiti 5 računa s 5 različitih prodajnih mjesta u Max City centru, spremiti ih u omotnicu, te zajedno sa svojim podacima ubaciti u kutiju u Max-u. Datume izvlačenja, pojedinosti o nagradnom fondu te sve ostale detaljne informacije o dvanaestomjesečnom ciklusu Max City nagradnih igara potražite na www.maxcity.hr.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA