U novu godinu zakoračite s novim poslom! Evo novih oglasa

0
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

PRO GRAD INŽENJERING traži Rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Primarna djelatnost tvrtke je izvođenje svih vrsta građevinskih i obrtničkih radova u visokogradnji i niskogradnji. Konstantnim usavršavanjem stručnog kadra, uvođenjem novih tehnologija i racionalnim ulaganjem u sredstva rada dižu razinu poslovne konkurentnosti čime učvršćuju svoje mjesto na tržištu i iznova ostvaruju nove poslovne suradnje. Poslodavac osigurava i plaća liječnički pregled, prijavu na mirovinsko i zdravstveno, stan, prijevoz od stana do gradilišta i nazad, zaštitnu opremu i alat. Potrebno je imati barem 3 godine radnog iskustva, a prijaviti se možeš do 13. siječnja.

TEKNOS je jedna od najvećih finskih tvrtki, osnovana je 1948. godine, koja se s dugogodišnjom tradicijom u razvoju ekološki prihvatljivih boja i lakova uvrštava u sam vrh europskih proizvođača industrijskih premaza. Sada su u potrazi za Prodajnim stručnjakom (m/ž). Potrebno je imati minimalno 5 godina iskustva u prodaji, po mogućnosti u međunarodnoj tvrtki, a iskustvo u drvnoj i kemijskoj industriji dodatna je prednost. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 23. siječnja.

 

Chipoteka je renomirana trgovačka kuća potrošačke i profesionalne elektronike, prisutna na tržištu 30 godina. Trenutno zapošljavaju na poziciji Prodavač u IT/IV segmentu (m/ž). Potrebno je imati SSS informatičkog/elektrotehničkog smjera te poznavati IT/AV asortiman robe, a poželjno je radno iskustvo u maloprodaji informatičke opreme. Na ovaj oglas za rad u Puli se možeš javiti najkasnije do 8. siječnja.

DVIGRAD TELEKOM traži Ruby/Rails Developera (m/ž). Posao uključuje samostalno definiranje i planiranje zadataka u okviru projekata i pronalaženje rješenja za svaki dodijeljeni zadatak, rad na razvoju prilagođenih rješenja, rad na integracijskim i razvojnim projektima i slično. Potrebno je imati barem godinu dana iskustva na sličnim poslovima, a nude fleksibilno radno vrijeme, budžet za edukacije, mogućnost povremenog rada od doma i slično. Sve uvjete i pogodnosti možeš vidjeti na oglasu koji ostaje aktivan do 21. siječnja.

FORTIS INFORMATIKA - SEO i content marketing agencija traži osobu za email outreach, tj. pisanje personaliziranih emailova. Outreach Manager (m/ž) bio bi zadužen za komuniciranje s blogovima, influencerima i web stranicama u svrhu promocije web sadržaja klijenata. Potrebno je imati odličnu razinu pisanog engleskog jezika, jer osim pisanja personaliziranih emailova, bit će potrebno i dorađivati članke koje šalju blogovima. Oni koji žele razvijati svoje komunikacijske vještine i karijeru uživat će na ovom poslu, a rok za prijavu ističe 11. veljače.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa