U Kanfanaru tri nova fitness parka na otvorenom

0

Općina Kanfanar nastavlja sa uređenjem vanjskih površina diljem općine pa su tako pred sam kraj godine odlučili na tri lokacije u različitim dijelovima općine urediti fitnes parkove. Radi se o spravama za vježbu na otvorenom koji su postavljenje u Kanfanaru, Marićima i Sošićama uz postojeća sportska igrališta, a namijenjena su svima onima koji vole vježbati i održavati fizičku spremu.

Najveći park uređen je u Kanfanaru gdje je postavljeno devet sprava, od čega je jedna mini fitnes set za osobe u invalidskim kolicima. U Sošićima i Marićima uređeni su parkovi s pet sprava. U sva tri parka postavljena je kombinacija sprava koja omogućava djelovanje na kardio-pulmunarne funkcije, značajno povećanje izdržljivosti uz uravnoteženo povećanje snage.

 

Sve postavljene sprave su izrađene po ISO 9001:2008 i ISO14001:2004 standardima. Svaka sprava sadrži tablu sa uputstvima za upotrebu, upozorenjem, te sa opisom funkcija koje tijelo izvršava prilikom izvođenja vježbi, što olakšava njihovo korištenje svima zainteresiranima. Ukupna investicija je vrijedna 120 tisuća kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa