Veliko srce Valamara

Valamarovi gosti već pet godina humanitarci

0

Valamar Riviera je već petu godinu za redom organizirala humanitarnu akciju „Veliko srce Valamara“ u kojoj su Valamarovi gosti ove godine donirali sredstva za Turističko-ugostiteljsku školu „Anton Štifanić“ u Poreču u svrhu opremanja školskog praktikuma, kako bi se učenicima omogućili još kvalitetniji uvjeti za učenje i stjecanje praktičnih znanja. Valamar već niz godina surađuje s ovom strukovnom školom i nastavit će podržavati razvoj strukovnih zanimanja i kroz prakse učenika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima.

Ravnateljica Turističko-ugostiteljske škole „Anton Štifanić“ iz Poreča, Tatjana Gulić Pisarević, zahvalila je na donaciji u ime škole i učenika od kojih mnogi odrađuju praktičnu nastavu u Valamarovim objektima: „Jako smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom s Valamarom a naši učenici koji odrađuju praksu u Valamarovim objektima vraćaju nam se s vrlo pozitivnim iskustvima. Mentori u Valamaru ih upoznaju sa svim tajnama posla i znaju da im svojim primjerom najbolje pokazuju kako odgovorna osoba svojim radom može postići da cijeli tim suradnika bude zadovoljan i motiviran, surađuje u ugodnoj radnoj klimi u kojoj voditelj stoji iza svog tima. Opreme za naš praktikum uvijek nedostaje, a ova donacija će nam svakako pomoći. Zahvaljujemo na donaciji i veselimo se budućim zajedničkim projektima.“

 

U ovoj zahtjevnoj godini, Valamar je nastavio poticati solidarnost i uključenost u zajednicu kroz različite inicijative, a humanitarna akcija Veliko srce Valamara dio je istoimenog krovnog programa društveno odgovornog poslovanja. Valamar je ove godine osvojio glavnu nagradu Indeksa društveno odgovornog poslovanja kao posebno priznanje na području odgovornog i održivog poslovanja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PREDSTAVNIK/ICA U KAMPU

Do: 31.03.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA