Podržite mladog harmonikaša Leonarda Rojnića

0
Leonardo s ocem i načelnikom Pausom na prijamu kod bivšeg župana Flega
Leonardo s ocem i načelnikom Pausom na prijamu kod bivšeg župana Flega

Dobrotvorna akcija za pulskog harmonikaša Leonarda Rojnića započet će 15. prosinca pod nazivom „ Za Leonardov glazbeni put“. Organizira ju Inner wheel klub Pula u suradnji s Glazbenom školom I.M.Ronjgova Pula. Prikupljenim sredstvima financirat će se glazbeno obrazovanje sedamnaestogodišnjeg, nadarenog umjetnika Leonarda Rojnića iz Barbana, maturanta glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova, na jednoj od glasovitih baltičkih akademija gdje će Leonardo nastaviti svoje školovanje.

Činjenica da ga profesori smatraju jednim od najuspješnijih učenika u dugogodišnjoj povijesti glazbene škole govori sama za sebe, ali tu je i oduševljenje brojnih afirmiranih glazbenika kao na primjer prof. Pavla Mašića eminentnog čembalista i orguljaša, koji je u finalu Eurovizije mladih glazbenika, oduševljenje Leonardovom glazbom i energijom koju prenosi opisao riječima; “une pure merveille musicale”  (čisto i nepatvoreno glazbeno čudo).

Kako zbog aktualnih mjera zabrane okupljanja nismo u mogućnosti organizirati koncert uživo, ali se nadamo da ćemo to učiniti prvom prilikom kada se Covid situacija bude smirila, ovu akciju ćemo ostvariti uz materijale koje će nam Glazbena škola Ivan Matetić Ronjgov Pula pripremiti  i dostaviti oko Božića, kada ćemo ih objaviti putem društvenih mreža: FB, Instagrama i Youtubea. Poveznica na FB stranicu udruge je ovdje, a poveznica na FB stranicu Glazbene škole I.M.Ronjgova Pula je ovdje.

 

"Sve ljude koji mogu pomoći i izdvojiti bilo koji iznos, molimo da nam se pridruže i da zajedno podržimo mladog, nadarenog glazbenog talenta Leonarda Rojnića. Akcija će trajati do 14.03.2021., a uplate će se moći izvršiti na broj žiro računa pri PBZ banci: Podaci za uplatu donacija „Za Leonardov glazbeni put“, Banka: PBZ, Broj žiro računa: HR89 2340 0091 5111 0536 7, SWIFT: PBZGHR2X", poručuju iz udruge.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA