Franka: ‘Ovi će blagdani za mene i Vedrana biti posebni‘

0
Franka Batelić i Vedran Ćorluka (foto: Slavko Midžor/PIXSELL)
Franka Batelić i Vedran Ćorluka (foto: Slavko Midžor/PIXSELL)

Franka Batelić ovih dana predstavlja novu baladu naziva 'Plan B', a o njoj će reći da pjesma poručuje kako je ljubav sve, ali svakako ne samo plan B. Opisuju ju kao lijepu, emotivnu i energičnu dodajući da se svaki put naježi od nje. ''Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno?, poručila je. Skladbu potpisuje Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a za produkciju su zaslužni Marko i Branimir Mihaljević. Za novi singl dala je sve od sebe i u njegovom vizualnom identitetu koji je režirao Dario Radusin, piše Jutarnji

- Video-spot je bio za mene najveći izazov do sada, na kojemu je radio zaista velik broj ljudi, ispričala je Franka. Riječ je o ogromnoj količini vizualne video animacije, a nije bilo lako niti smjestiti retro zagrebački tramvaj koji leti kroz novi Svijet. Dio priče su nazvali Tropski raj, jer u njoj je smješteno više od 1000 raznih cvjetova koji je izradila Jasenka Tudor Bevanda.

No, Franka je uz uspješnu glazbenu karijeru koju ne zanemarje i brižna majka i supruga. Verdran Ćorluka zbog svojih nogometnih obveza često je odsutan no ova poznata obitelj veseli se skorašnjim božićnim blagdanima koje će provesti zajedno u kućnoj atmosferi. Ta skladna obitelj živi svoje lijepe trenutke koje lijepa pjevačicica pojašnjava u ovoj priči.

*Koliko je zahtjevno imati dobru glazbenu karijeru i biti majka?
Uvijek se držim onoga da kada nešto dovoljno jako želiš, ama baš ništa nije problem. Sve je u glavi. Naravno da nije jednostavno, ali koliko bi dosadan bio život da je sve jednostavno.

*Znači li to da se moraš na dnevnoj bazi savršeno organizirati?
- Sve je u planiranju i organizaciji, ali sva sreća pa Viktor ima genijalnu baku u Zagrebu koja uskače kad god zatreba.

*Upravo je pred slušateljima nova pjesma Plan B. Za sve one koji ju još nisu imali prilike čuti kako bi ju opisala?
- Plan B je pjesma koju još uvijek proživljavam jednako intenzivno kao kad sam ju prvi put snimila u studiju. Intimna, emotivna, nježna, a snažna.

*Je li ti razdvojenost od Vedrana u ovim vremenima teža ili si navikla na takav život?
- Navikli smo živjeti u ovakvim uvjetima, no srećom bliži se Božić, a blagdane uvijek provodimo svi zajedno. A ovi će biti posebni... Prvi s Viktorom!

*Majčinstvo i glazba su ti svakako prioriteti. No, u čemu još uživaš?
- Trenutno nemam previše vremena za druge stvari. Uživam u svakom trenutku u zivotu. U svakoj najmanjoj, običnoj, a čarobnoj stvari. Mislim da smo tu pouku izvukli svi u ovoj pomalo nemilosirdnoj 2020. godini, rekla je Franka za Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa