Dražen Prgić dobio još jedan mandat na čelu porečkog HDZ-a

0
Dražen Prgić (foto: Facebook)
Dražen Prgić (foto: Facebook)

U gradskoj organizaciji HDZ-a Poreč provedeni su unutarstranački izbori 22. studenog te je za novog predsjednika izabran Dražen Prgić, aktualni vijećnik HDZ-a u gradskom vijeću Grada Poreča i jedan od najistaknutijih članova HDZ-a u Poreču. Članovi su u Poreču mogli birati između dva kandidata za predsjednika, aktualnog predsjednika Prgića i javnosti i među članstvom manje poznate Dušanke Šegala.

„Rezultatima sam jako zadovoljan, puno se radilo i članovi su pokazali da su prepoznali moj trud i rad, ali i program koji smo im ponudili. HDZ GO Poreč je i ovaj put pokazao snagu zajedništva“ izjavio je Prgić nakon objavljenih rezultata, koji su kako je i očekivano potvrdili njegovu prepoznatljivost i kvalitetan rad unutar organizacije.

 

Prgić je istaknuo kako je nakon provedenih unutarstranačkih izbora najvažnija konsolidacija stranke i priprema za nadolazeće lokalne izbore.

"Očekivanja su velika, kako na gradskoj razini tako i na županijskoj. Gradska organizacija HDZ-a Poreč ima i velika očekivanja od novoizabranog predsjednika HDZ-a Istre, Antona Klimana koji će ujedno biti i kandidat za župana. Možemo reći da su ovi unutarstranački izbori bili uvertira u lokalne izbore, kada se HDZ na čelu s Klimanom priprema preuzeti županiju. Upravo je jedna od Klimanovih glavnih zadaća, dovesti HDZ u Istri na obećanih 30% potpore birača i time predstavljati drugu po snazi stranku u Istri. Tim obećanjem, Kliman uspio uvjeriti članove stranke da je on pravo rješenje za HDZ Istre, vjerujemo da će u isto uspjeti uvjeriti i građane Istre na predstojećim lokalnim izborima", kazao je Prgić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa