623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.

Policija pretražila stan u Puli. Imali su što vidjeti

0

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 35-godišnjak počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Nakon što su operativnim radom prikupili saznanja da muškarac proizvodi i prodaje drogu, policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda 11. studenoga obavili pretragu stana na području Pule.

Prilikom pretrage pronašli su tri improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane s ukupno osam stabljika indijske konoplje visine od 28 do 70 centimetara, zidnu ploču a ispisanim napomenama vezanim za uzgoj marihuane te raznu opremu za uzgoj.

 

Osim toga, policija je pronašla i više pakiranja s ukupno 301 gram marihuane, dva tzv. jointa, manju kutiju sa smeđom smolastom materijom nalik na ulje kanabisa od 12 grama, dvije šprice sa ukupno 8 mililitara crnog ulja, dvije bočice lijeka metadon i jedan heptanon, dvije vrećice sa ukupno 1.091 grama rezanog duhana, teglicu sa sedam grama smeđe smolaste materije nalik na hašiš, teglicu s 84 grama nepoznate materije, novac za koji se sumnja da potječe od prodaje droge, jednu ručnu bombu M-75 i druge predmete.

Zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, kao i zbog posjedovanja zabranjenog minsko-eksplozivnog sredstva, policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. (Foto: PU istarska)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA