Zdenka o bivšem mužu: 'Bilo pa prošlo, život ide dalje'

0
Zdenka Jakus (foto: Nova TV/Facebook Z. Jakus)
Zdenka Jakus (foto: Nova TV/Facebook Z. Jakus)

Istrijanka Zdenka Jakus (49) ponosna je majka triju sinova. Veoma cijeni tradiciju, obitelj i zajedništvo te poštuje starije osobe, a ta natjecateljica showa "Farma More i Maslina" u intervjuu je ispričala više detalja iz svog života, donosi Dnevnik Nove TV.

Prerana smrt majke natjerala ju je da se veoma rano počne baviti kućanskim poslovima i preuzme velike odgovornosti, ali se upravo tako i rodila njezina velika ljubav prema kuhanju i poštivanju života.

"Smrt majke sam preboljela, ali i nisam. Znam da je uvijek sa mnom, samo je jedna majka", rekla je emotivna Zdenka te je dodala kako bez svojih sinova ne bi uspjela ništa. "Bez svojih sinova i njihovih djevojaka ja ne bih bila tu gdje sam danas. Najvažnije je slušati svoje srce, no puno mi je pomogla podrška obitelji i kolega na poslu, u svemu u životu", ispričala nam je Zdenka, koja se ima čime i pohvaliti. Prva je ispekla najveću pincu na svijetu, tešku 36 kilograma, a kaže kako se ispod peke pekla čak pet sati.

 

Glumila je u glazbenim spotovima, u brojnim emisijama prezentirala istarsku gastronomiju i običaje, osmišljavala mozaične emisije, u potpunosti kreirala sadržaj i scenografije, organizirala snimanja za regionalnu televiziju gdje je pokazala lepezu istarske tradicije: domaće životinje, alate, poljoprivredne radove, pripremu tradicijskih jela, prikaz istarske svirke, pjesme i plesa. Od svih spotova najviše joj je u lijepom sjećanju ostao onaj za pjesmu "Fjaka" Alena Vitasovića.

O bivšem suprugu nije htjela govoriti. "Bilo pa prošlo, život ide dalje", kratko je komentirala Istrijanka. Zdenka ne podnosi ljude koji jedno misle, a drugo pričaju i rade, a život ju je naučio da se makne od takvih ljudi. Na "Farmi" joj ništa nije teško raditi, čime je samo potkrijepila ono što je ranije istaknula, a to je da je - marljiva, donosi Dnevnik Nove TV.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA