IDA: Kako pokrenuti vlastitu web trgovinu?

0
dr.sc. Boris Sabatti, direktor IDA-e
dr.sc. Boris Sabatti, direktor IDA-e

Istarska razvojna agencija – IDA u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', u suradnji s tvrtkom Play Digital 21. listopada od 10 do 13 sati organizira online radionicu na temu 'E-trgovina', a koja će također biti dostupna i na Facebook stranici Istarske razvojne agencije.

S obzirom na "novo normalno" kojeg nam je donio koronavirus i na razne mjere koje već mjesecima mijenjaju navike kupaca, interes za online prodajom strahovito raste. Kako je udio prometa u maloprodaji u svijetu još uvijek na niskim granama (manje od 10%), a u Hrvatskoj na još nižim (manje od 6%), jasno je vidljivo da ova kriza može biti prava prilika za digitalizaciju poslovanja i otvaranje online prodajnih kanala za sve koji su prema tim načinima prodaje ranije bili skeptični ili nisu imali hrabrosti upustiti se u takve investicije.

U prvih 12 tjedana od početka korona krize u SAD-u skok u rastu online prodaje bio je takav da je nadomjestio cjelokupan period rasta u proteklih 12 godina. U samo nekoliko tjedana dogodile su se godine. Prodaja raznih online trgovina zadnjih mjeseci svakodnevno je na razinama kakve se bilježe isključivo na danima poput Black Friday-a ili Cyber Monday-a. Ne propustite iskoristiti priliku koju je ova kriza stvorila u svijetu online prodaje. Sada je pravo vrijeme za pokretanje vaše digitalne trgovine, a od kuda krenuti saznajte putem ove edukacije. Prijavite se za besplatno prisustvovanje događaju putem ove poveznice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa