Alen Vitasović iskreno: 'Ne mogu kćeri priuštiti plaćanje studija'

0
 Alen Vitasović (foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)
Alen Vitasović (foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)

Nagađanja da bi kao epidemiološku mjeru mogli zabraniti točenje alkohola razljutila su Alena Vitasovića (52), piše 24sata.

- Uništili su glazbenike i umjetnike, a sad će i ugostitelje. Ljudi će popizd.... To više nema smisla - kaže nam istarski slavuj. Ne nastupa već mjesecima. Točnije, ne sjeća se kad je zadnji put imao gažu.

- Zaboravio sam. Nije problem u meni, nego nemam gdje nastupati - požalio nam se. Pitamo ga kako provodi vrijeme.

- Provodim vrijeme izvan kuće, nešto prčkam, šetam, kuham, budem s prijateljima - govori Alen. 

Priznaje da je psihički jako loše.

- Užasno mi je. Od pete godine sam na pozornici, ništa u životu nisam radio osim pjevanja i sviranja. Teško se snalazim. Država i cijeli svijet su nula - kaže Alen. Vrijeme krati snimanjem novih pjesama.

- Tako zaboravljam na sva ta sra... jer teško je. Nemam nikakve prihode - priznao je Alen. Snalazi se, kaže, na svakojake načine.

- Uvijek nešto ušićarim. Ali nije mi to satisfakcija. Želim biti na pozornici. Nisam nastupao od ožujka - prisjetio se Alen zadnje gaže.

Pitamo ga kako mu je obitelj.

- Sin mi radi, a kći je u srednjoj školi. Više manje mama joj pomaže. Ja živim skromno, uvijek sam tako živio. Nije mi ništa teško palo financijski, nisam materijalist, nego ne mogu kćeri priuštiti plaćanje studija. I režije su mi veliki problem - kaže Alen, koji živi u obiteljskoj kući u Orbanićima.

- Nisam ja jedini, većina pjevača, 90 posto nas, smo pušiona. Osim ovih najpopularnijih koji su zarađivali velike cifre i imaju neku ušteđevinu - kaže Alen za 24sata.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa